Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeВЕСТИВОНРЕДНА ВЕСТ: Снег и магла на Стража, возете внимателно!

ВОНРЕДНА ВЕСТ: Снег и магла на Стража, возете внимателно!

-Реклама-


Обилни дождови што во последните денови ја зафатија Македонија што доведоа до потешкотии во сообраќајот.

Во моментов снег врне на Стража каде возилата е потребно се движат со голема внимателност бидејќи покрај влажното време и снегот, проблем за возачите претставува и присуството на магла.

ФОТО republika.mk
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

ВОНРЕДНА ВЕСТ: Снег и магла на Стража, возете внимателно!

Реклама


Обилни дождови што во последните денови ја зафатија Македонија што доведоа до потешкотии во сообраќајот.

Во моментов снег врне на Стража каде возилата е потребно се движат со голема внимателност бидејќи покрај влажното време и снегот, проблем за возачите претставува и присуството на магла.

ФОТО republika.mk
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО