Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeВЕСТИДенеска нови цени на горивата

Денеска нови цени на горивата

-Реклама-


Регулаторната комисија за енергетика денеска ќе одлучува за цените на горивата.

Во четвртокот РКЕ одлучи цената на горивата да не се менува.

Ова се актуелните цените на нафтените деривати:

ЕУРОСУПЕР БС-95 изнесува 81,00 ден/лит
ЕУРОСУПЕР БС-98 изнесува 83,00 ден/лит
ЕУРОДИЗЕЛ (Д-Е V) изнесува 82,00 ден/лит
Екстра лесно масло за домаќинство (ЕЛ-1) изнесува 78,50 ден/лит.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

Денеска нови цени на горивата

Реклама


Регулаторната комисија за енергетика денеска ќе одлучува за цените на горивата.

Во четвртокот РКЕ одлучи цената на горивата да не се менува.

Ова се актуелните цените на нафтените деривати:

ЕУРОСУПЕР БС-95 изнесува 81,00 ден/лит
ЕУРОСУПЕР БС-98 изнесува 83,00 ден/лит
ЕУРОДИЗЕЛ (Д-Е V) изнесува 82,00 ден/лит
Екстра лесно масло за домаќинство (ЕЛ-1) изнесува 78,50 ден/лит.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО