Friday, December 1, 2023
4.8 C
Skopje
spot_img

Без струја денес ќе бидат неколку скопски населби

-Реклама-


Заради изведување технички зафати во дистрибутивната електромрежа, денеска без напојување со електрична енергија ќе останат делови од скопските населби Островска, Маџир Маало и Лисиче и дел од селото Ракотинци.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Скопје, од 08:00 до 15:00 часот без струја ќе биде дел од село Ракотинци во Општина Сопиште.

Од 08:15 до 10:15 часот без напојување со електрична енергија ќе бидат корисниците од улица „Ѓорѓи Капчев“ – Крак 16 во населба Островска во Општина Аеродром,

Реклама

Без струја од 08:30 до 11:30 часот ќе останат и дел од улиците „Ѓуро Џоновиќ“ и „Раде Јовчевски Корчагин“ во населбата Маџир Маало во Општина Центар.

-Реклама-

Од 10.00 до 12:00 часот, пак, се електрична енергија ќе биде дел од улицата „1616“ во населбата Лисиче во Општина Аеродром.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Без струја денес ќе бидат неколку скопски населби

Реклама


Заради изведување технички зафати во дистрибутивната електромрежа, денеска без напојување со електрична енергија ќе останат делови од скопските населби Островска, Маџир Маало и Лисиче и дел од селото Ракотинци.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Скопје, од 08:00 до 15:00 часот без струја ќе биде дел од село Ракотинци во Општина Сопиште.

Од 08:15 до 10:15 часот без напојување со електрична енергија ќе бидат корисниците од улица „Ѓорѓи Капчев“ – Крак 16 во населба Островска во Општина Аеродром,

Без струја од 08:30 до 11:30 часот ќе останат и дел од улиците „Ѓуро Џоновиќ“ и „Раде Јовчевски Корчагин“ во населбата Маџир Маало во Општина Центар.

Од 10.00 до 12:00 часот, пак, се електрична енергија ќе биде дел од улицата „1616“ во населбата Лисиче во Општина Аеродром.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО