Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeЗАБАВА(ВИДЕО) Момчето се обиде да „упадне“ во прилoгот , но...

(ВИДЕО) Момчето се обиде да „упадне“ во прилoгот , но новинарката го paзoчара со една реченица

-Реклама-

Едно момче се обиде да и „упадне“ на новинарката, но по една нејзина реченица останал разочаран.

Новинарката на Фокс, Жаклин Матер, на својот Твитер профил објави видео кое брзо стана хит на социјалните мрежи.

Имено, за време на снимањето на репортажа на улица, во еден момент зад новинарот се појави момче кое почна да вреска мислејќи дека ќе биде на телевизија.

Потоа бeше забележан од новинарка која накратко му рече „Не одиме во живо“, а момчето видно разочарано го напуштило сетот.

Но, момчето, иако не ја постигна зацртаната цел, односно не се појави на телевизија, беше видено од поширока маса луѓе откако новинарката го објави видеото на Твитер, пренесува Кликс. Погледнете:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

(ВИДЕО) Момчето се обиде да „упадне“ во прилoгот , но новинарката го paзoчара со една реченица

Реклама

Едно момче се обиде да и „упадне“ на новинарката, но по една нејзина реченица останал разочаран.

Новинарката на Фокс, Жаклин Матер, на својот Твитер профил објави видео кое брзо стана хит на социјалните мрежи.

Имено, за време на снимањето на репортажа на улица, во еден момент зад новинарот се појави момче кое почна да вреска мислејќи дека ќе биде на телевизија.

Потоа бeше забележан од новинарка која накратко му рече „Не одиме во живо“, а момчето видно разочарано го напуштило сетот.

Но, момчето, иако не ја постигна зацртаната цел, односно не се појави на телевизија, беше видено од поширока маса луѓе откако новинарката го објави видеото на Твитер, пренесува Кликс. Погледнете:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО