Tuesday, February 27, 2024
14.8 C
Skopje
spot_img

Хотелот во Будва, каде се затруја стотина туристи, веќе бил под забрана за работа

-Реклама-


Околу 100 туристи во Будва се затруја во хотелот „Лоза“, а директорката на Управата за инспекциски работи на Црна Гора соопшти дека хотелот веќе имал забрана за работа.

„Сместувачките единици во хотелот, ресторанот и кујната се запечатени“, кажа Ана Вујошевиќ и објасни дека пломбите претходно биле незаконски отстранети.

Голем број туристи се пријавиле на различни локации во болници со дигестивни проблеми, по што веднаш реагираа инспекциските служби.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Хотелот во Будва, каде се затруја стотина туристи, веќе бил под забрана за работа

Реклама


Околу 100 туристи во Будва се затруја во хотелот „Лоза“, а директорката на Управата за инспекциски работи на Црна Гора соопшти дека хотелот веќе имал забрана за работа.

„Сместувачките единици во хотелот, ресторанот и кујната се запечатени“, кажа Ана Вујошевиќ и објасни дека пломбите претходно биле незаконски отстранети.

Голем број туристи се пријавиле на различни локации во болници со дигестивни проблеми, по што веднаш реагираа инспекциските служби.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО