Tuesday, February 27, 2024
14.8 C
Skopje
spot_img

Морал повторно да ја преживее траумата по масакрот во Цетиње: Остана без сопругата и синовите, а ова го нашол во својот стан

-Реклама-


Милош Мартиновиќ се вратил во станот во Цетиње каде Вук Бориловиќ му го убил семејството.

Милош Мартиновиќ, кој во масакрот во Цетиње ги загуби двата малолетни сина и сопругата, четири дена по трагедијата мораше да влезе во станот за да ги земе семејните работи. Да потсетиме, Вук Бориловиќ (34) изврши масакр во Цетиње кога уби десет лица и рани шест, а причината за овој масакр во кој беше убиен и самиот Бориловиќ се уште не е позната.

Кога Мартиновиќ влегол во изнајмениот стан, лоциран во куќата на Бориловиќ, каде што живеел со семејството до масакрот, нашол крв на подот и покуќнината, додека на фотелјата го пречекале парчиња месо и остатоци од куршуми. Во кујната пронашол неискористени патрони ловечка муниција, под креветот нашол футрола за ловечка пушка и мобилни телефони кои ги користеле неговото семејство пред да бидат брутално убиени.

Никој не може да претпостави како му било на несреќниот човек додека го гледал ужасот и местото каде изгубил се што имал и повторно ја преживувал таа трагедија.

Побједа пренесува дека ги собрал остатоците од телото и ги складирал во црквата. Неискористената муниција Мартиновиќ ја однел со себе во семејната куќа каде што сега живее.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Морал повторно да ја преживее траумата по масакрот во Цетиње: Остана без сопругата и синовите, а ова го нашол во својот стан

Реклама


Милош Мартиновиќ се вратил во станот во Цетиње каде Вук Бориловиќ му го убил семејството.

Милош Мартиновиќ, кој во масакрот во Цетиње ги загуби двата малолетни сина и сопругата, четири дена по трагедијата мораше да влезе во станот за да ги земе семејните работи. Да потсетиме, Вук Бориловиќ (34) изврши масакр во Цетиње кога уби десет лица и рани шест, а причината за овој масакр во кој беше убиен и самиот Бориловиќ се уште не е позната.

Кога Мартиновиќ влегол во изнајмениот стан, лоциран во куќата на Бориловиќ, каде што живеел со семејството до масакрот, нашол крв на подот и покуќнината, додека на фотелјата го пречекале парчиња месо и остатоци од куршуми. Во кујната пронашол неискористени патрони ловечка муниција, под креветот нашол футрола за ловечка пушка и мобилни телефони кои ги користеле неговото семејство пред да бидат брутално убиени.

Никој не може да претпостави како му било на несреќниот човек додека го гледал ужасот и местото каде изгубил се што имал и повторно ја преживувал таа трагедија.

Побједа пренесува дека ги собрал остатоците од телото и ги складирал во црквата. Неискористената муниција Мартиновиќ ја однел со себе во семејната куќа каде што сега живее.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО