Tuesday, February 27, 2024
14.8 C
Skopje
spot_img

(ВИДЕО) Србинка учи стотици лица да танцуваат на „Македонско девојче“ во Англија

-Реклама-


Србинка ги размрда гостите на фестивалот „Шамбала“ во Англија со балкански танци и доби многу комплименти.

Мери Лон е со потекло од Србија. Таа со стотици луѓе танцуваше на музиката од „Македонско девојче“, а видеото несомнено ќе ви разбуди емоции.

„Сестра ми поттикна стотици луѓе да танцуваат балкански танци на познатиот фестивал ‘Шамбала’ во Велика Британија! Се гордеам со тебе Мери Лон што ја споделуваш нашата прекрасна култура со светот“ – напиша сестра ѝ, која го сподели видеото.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

(ВИДЕО) Србинка учи стотици лица да танцуваат на „Македонско девојче“ во Англија

Реклама


Србинка ги размрда гостите на фестивалот „Шамбала“ во Англија со балкански танци и доби многу комплименти.

Мери Лон е со потекло од Србија. Таа со стотици луѓе танцуваше на музиката од „Македонско девојче“, а видеото несомнено ќе ви разбуди емоции.

„Сестра ми поттикна стотици луѓе да танцуваат балкански танци на познатиот фестивал ‘Шамбала’ во Велика Британија! Се гордеам со тебе Мери Лон што ја споделуваш нашата прекрасна култура со светот“ – напиша сестра ѝ, која го сподели видеото.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО