Monday, March 4, 2024
9.8 C
Skopje

Позната причината за смртта на 15 годишното момче на Халкидики

-Реклама-
-Реклама-


Завршена е обдукцијата на телото на 15-годишното момче кое почина во неделата попладне додека пливало на плажата Неа Фогитос на Халкидики.

Информациите на грчките медиуми говорат дека причина за смртта е давење, нешто што го утврдил судско-медицинскиот преглед.

Во следниот период се очекуваат и резултати од хистолошки прегледи за да се покаже дали 15-годишното дете загубило свест од друга причина додека било во вода или се удавило додека пливало.

Момчето било починато кога го извлекле на брегот, па обидите за реанимација биле неуспешни.

telegraf.rs

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Позната причината за смртта на 15 годишното момче на Халкидики

Реклама


Завршена е обдукцијата на телото на 15-годишното момче кое почина во неделата попладне додека пливало на плажата Неа Фогитос на Халкидики.

Информациите на грчките медиуми говорат дека причина за смртта е давење, нешто што го утврдил судско-медицинскиот преглед.

Во следниот период се очекуваат и резултати од хистолошки прегледи за да се покаже дали 15-годишното дете загубило свест од друга причина додека било во вода или се удавило додека пливало.

Момчето било починато кога го извлекле на брегот, па обидите за реанимација биле неуспешни.

telegraf.rs

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО