Tuesday, February 27, 2024
14.8 C
Skopje
spot_img

(ФОТО) Тажен крај за кралот на животните: Фотограф ја посведочи смртта на изгладнет лав

-Реклама-


Фотографии од изгледнет лав во националниот парк Кругер во Јужна Африка снимени непосредно пред неговата смрт ја вознемирија јавноста.

Неговите последни мигови ги забележа Лери Ентони Панел од Калифорнија.„Го најдовме како лежи на тревата, исцрпен и неспособен да се движи. Бевме на метар и пол оддалеченост од него додека умираше во сенката на едно дрво. Ги спуштивме фотоапаратите и се погледнавме во очи. Сакав да знае дека нема да умре сам. Следеше неговиот последен здив. Кралот беше мртов“, раскажува тој.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

(ФОТО) Тажен крај за кралот на животните: Фотограф ја посведочи смртта на изгладнет лав

Реклама


Фотографии од изгледнет лав во националниот парк Кругер во Јужна Африка снимени непосредно пред неговата смрт ја вознемирија јавноста.

Неговите последни мигови ги забележа Лери Ентони Панел од Калифорнија.„Го најдовме како лежи на тревата, исцрпен и неспособен да се движи. Бевме на метар и пол оддалеченост од него додека умираше во сенката на едно дрво. Ги спуштивме фотоапаратите и се погледнавме во очи. Сакав да знае дека нема да умре сам. Следеше неговиот последен здив. Кралот беше мртов“, раскажува тој.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО