Monday, March 4, 2024
9.8 C
Skopje

Убиство во зоолошка: Лавови распарчија маж кој што ја прерипал оградата

-Реклама-
-Реклама-Во зоолошката градина во главниот град на Гана, Акра, лавови убиле маж на возраст од триесет години кој прескокнал преку ограда и наводно се обидел да украде младенче!


Во зоолошката градина во Акра, главниот град на Гана, лавови нападнале и убија маж на возраст од триесет години, откако тој ја прескокнал оградата и наводно се обидел да украде младенче лав.


Според британски „Би-Би-Си“, мажот во неделата околу пладне бил забележан во заграден простор, во кој има лав, лавица и две младенчиња. Неколку моменти подоцна, лавовите го нападнале и го убиле.


Полицијата го истражува целиот случај и мотивот на човекот, а според локалните медиуми од Гана, мажот наводно сакал да украде младенче лав.


(mondo.rs)

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Убиство во зоолошка: Лавови распарчија маж кој што ја прерипал оградата

РекламаВо зоолошката градина во главниот град на Гана, Акра, лавови убиле маж на возраст од триесет години кој прескокнал преку ограда и наводно се обидел да украде младенче!


Во зоолошката градина во Акра, главниот град на Гана, лавови нападнале и убија маж на возраст од триесет години, откако тој ја прескокнал оградата и наводно се обидел да украде младенче лав.


Според британски „Би-Би-Си“, мажот во неделата околу пладне бил забележан во заграден простор, во кој има лав, лавица и две младенчиња. Неколку моменти подоцна, лавовите го нападнале и го убиле.


Полицијата го истражува целиот случај и мотивот на човекот, а според локалните медиуми од Гана, мажот наводно сакал да украде младенче лав.


(mondo.rs)

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО