Monday, March 4, 2024
9.8 C
Skopje

ПЕТ МАЖИ СЕДУМ ЧАСА СИЛУВАЛЕ ДЕВОЈЧЕ НА САМО 11 ГОДИШНА ВОЗРАСТ – ГРОЗОМОРНО СИЛУВАЊЕ КОЕ ГИ ЗГРОЗИ ЖИТЕЛИТЕ НА ПРИШТИНА

-Реклама-
-Реклама-По пријавувањето на силувањето во полиција, жртвата била пренесена во безбедна куќа.

Малолетникот што го силуваа пет мажи во Приштина е 11-годишно девојче, изјавија извори од Основното обвинителство во Приштина, пренесува „Коха“.

Случајот се случил во саботата вечерта, а според информациите во периодот од 17.30 до 12.30 по полноќ било силувано 11-годишно девојче. По пријавувањето на силувањето во полиција, жртвата била пренесена во безбедна куќа.

Претходно денеска полицијата соопшти дека за овој случај се уапсени двајца осомничени, од кои едниот е малолетник.

(mondo.rs)
- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

ПЕТ МАЖИ СЕДУМ ЧАСА СИЛУВАЛЕ ДЕВОЈЧЕ НА САМО 11 ГОДИШНА ВОЗРАСТ – ГРОЗОМОРНО СИЛУВАЊЕ КОЕ ГИ ЗГРОЗИ ЖИТЕЛИТЕ НА ПРИШТИНА

РекламаПо пријавувањето на силувањето во полиција, жртвата била пренесена во безбедна куќа.

Малолетникот што го силуваа пет мажи во Приштина е 11-годишно девојче, изјавија извори од Основното обвинителство во Приштина, пренесува „Коха“.

Случајот се случил во саботата вечерта, а според информациите во периодот од 17.30 до 12.30 по полноќ било силувано 11-годишно девојче. По пријавувањето на силувањето во полиција, жртвата била пренесена во безбедна куќа.

Претходно денеска полицијата соопшти дека за овој случај се уапсени двајца осомничени, од кои едниот е малолетник.

(mondo.rs)
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО