Tuesday, February 27, 2024
14.8 C
Skopje
spot_img

(ФОТО)СТРАШНА СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА КАДЕ ЖИВОТОТ ГО ИЗГУБИ МАЈКАТА, А ДВЕТЕ ЌЕРКИ СЕ ТЕШКО ПОВРЕДЕНИ – ОВА СЕ ДЕТАЛИТЕ ЗА СООБРАЌАЈНАТА НЕСРЕЌА КАЈ ПЕТРОВЕЦ

-Реклама-Мајка загина во НЕСРЕЌА во Петровац на Млава, а нејзините две ќерки се тешко повредени и се пренесени во Клиничкиот центар на Србија во Белград.Реклама
-Реклама-


Повредена е и нивната другарка која била во возилото, таа е при свест и не и е загрозен животот и се наоѓа во Здравствениот дом во Петровац.
(pink.rs)- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

(ФОТО)СТРАШНА СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА КАДЕ ЖИВОТОТ ГО ИЗГУБИ МАЈКАТА, А ДВЕТЕ ЌЕРКИ СЕ ТЕШКО ПОВРЕДЕНИ – ОВА СЕ ДЕТАЛИТЕ ЗА СООБРАЌАЈНАТА НЕСРЕЌА КАЈ ПЕТРОВЕЦ

РекламаМајка загина во НЕСРЕЌА во Петровац на Млава, а нејзините две ќерки се тешко повредени и се пренесени во Клиничкиот центар на Србија во Белград.
Повредена е и нивната другарка која била во возилото, таа е при свест и не и е загрозен животот и се наоѓа во Здравствениот дом во Петровац.
(pink.rs)Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО