Saturday, February 24, 2024
13.8 C
Skopje
spot_img

(ВИДЕО)НЕВЕРОЈАТНА СНИМКА! Младич ја искористи насобраната вода од невремето и се заплива на сред улица во Нови Сад

-Реклама-Невремето кое вчера и денеска ја зафати Србија донесе освежување, а за некои и можност за капење на улица.Видеото од Нови Сад објавено на страницата 192 на Инстаграм не е за верување, од две причини.Првата причина е количеството вода на улицата, а втората е што таму некој се капе.Младиот човек „влегол“ во „езерото“, запливал и уживал!


Реклама
-Реклама-

(Kurir.rs/192)


- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

(ВИДЕО)НЕВЕРОЈАТНА СНИМКА! Младич ја искористи насобраната вода од невремето и се заплива на сред улица во Нови Сад

РекламаНевремето кое вчера и денеска ја зафати Србија донесе освежување, а за некои и можност за капење на улица.Видеото од Нови Сад објавено на страницата 192 на Инстаграм не е за верување, од две причини.Првата причина е количеството вода на улицата, а втората е што таму некој се капе.Младиот човек „влегол“ во „езерото“, запливал и уживал!


(Kurir.rs/192)


Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО