Monday, March 4, 2024
9.8 C
Skopje

По шамарот, Крис Рок одбил да биде водител на „Оскарите“

-Реклама-
-Реклама-


При сценски настап во Феникс, Аризона, САД, во неделата вечер, комичарот Крис Рок откри дека од него било побарано да биде домаќин и на следните „Оскари“, но дека тој тоа го одбил, откако пред пет месеци на последното доделување на филмската награда „Оскар“ Вил Смит му упадна на сцената и му удри шлаканица поради шегата за фризурата на неговата сопруга Џејда Пинкет-Смит.

Според западните медиуми, Рок го споредил враќањето на „Оскарите“ со враќање на „местото на злосторството“… Повикувајќи се на судењето на О.Џ. Симпсон за наводно убиство во 90-тите, комичарот рекол дека враќањето на следното доделување би било како да ја замолите Никол Браун Симпсон „да се врати во ресторанот“ (сопругата на О.Џ. беше убиена со својот љубовник – помлад келнер во ресторан).

Рок ја одбил поканата. Но, исто така, откри дека му била понудена реклама за Супербоул-финалето, заснована на немилиот настан – и тоа го одбил.

– Тој (Вил Смит) е поголем од мене… Државата Невада нема да одобри борба меѓу мене и Вил Смит, се шегувал Рок.

Американската Академија за филмски науки и уметност, инаку организатор на „Оскарите“, засега нема коментар за тврдењата на Рок. (МИА)

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

По шамарот, Крис Рок одбил да биде водител на „Оскарите“

Реклама


При сценски настап во Феникс, Аризона, САД, во неделата вечер, комичарот Крис Рок откри дека од него било побарано да биде домаќин и на следните „Оскари“, но дека тој тоа го одбил, откако пред пет месеци на последното доделување на филмската награда „Оскар“ Вил Смит му упадна на сцената и му удри шлаканица поради шегата за фризурата на неговата сопруга Џејда Пинкет-Смит.

Според западните медиуми, Рок го споредил враќањето на „Оскарите“ со враќање на „местото на злосторството“… Повикувајќи се на судењето на О.Џ. Симпсон за наводно убиство во 90-тите, комичарот рекол дека враќањето на следното доделување би било како да ја замолите Никол Браун Симпсон „да се врати во ресторанот“ (сопругата на О.Џ. беше убиена со својот љубовник – помлад келнер во ресторан).

Рок ја одбил поканата. Но, исто така, откри дека му била понудена реклама за Супербоул-финалето, заснована на немилиот настан – и тоа го одбил.

– Тој (Вил Смит) е поголем од мене… Државата Невада нема да одобри борба меѓу мене и Вил Смит, се шегувал Рок.

Американската Академија за филмски науки и уметност, инаку организатор на „Оскарите“, засега нема коментар за тврдењата на Рок. (МИА)

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО