Monday, March 4, 2024
9.8 C
Skopje

ВИСТИНСКИ ХОРОР: ДЕДО ГО СПРЕЧИ СИЛУВАЊЕТО НА СВОЈАТА ПЕТГОДИШНА ВНУКА – ГРОМОРОЗЕН ЧИН КОЈ ЈА ПОТРЕСЕ АМЕРИКА

-Реклама-
-Реклама-


Мажот првично и рекол на полицијата дека панталоните случајно му паднале кога станал, но подоцна признал дека сам ги соблекол.

Дедото на 5-годишно девојче го удрил вереникот на својата ќерка откако открил дека ја злоставувал неговата внука, соопшти полицијата во Пенсилванија.

Дедото на 24 август се движел покрај спалната на својата внука и ја видел како седи во скутот на Арон Кунагин (22), што мислел дека е чудно.

Сепак, на почетокот не помислил дека е нешто посериозно, се вели во судските документи.

Меѓутоа, кога забележа дека нејзината соба е премногу тивка, се вратил назад и го видел Кунагин во аголот од собата помеѓу креветот и креветчето на девојчето, со спуштени панталони, каде приметил дека и неговата внука била без панталони, според судските документи.

Дедото тогаш одлучил да реагира и го удрил вереникот на неговата ќерка, пред да повика полиција, која набрзо пристигнала и го уапсила напаѓачот.

Тој првично наводно и рекол на полицијата дека панталоните случајно му паднале кога станал, но подоцна признал дека ги соблекол.

– Само се прашував дали навистина треба да го направам тоа или не – им рекол на властите, а мајката на девојчето наводно рекла дека слични инциденти се случиле и претходно во пет наврати, што Кунагин го негираше.

Кунагин е обвинет, меѓу другото, за силување и напад на деца.

Тој е притворен откако не платил кауција од 150.000 долари. Рочиштето е закажано за 7 септември.

republika.rs

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

ВИСТИНСКИ ХОРОР: ДЕДО ГО СПРЕЧИ СИЛУВАЊЕТО НА СВОЈАТА ПЕТГОДИШНА ВНУКА – ГРОМОРОЗЕН ЧИН КОЈ ЈА ПОТРЕСЕ АМЕРИКА

Реклама


Мажот првично и рекол на полицијата дека панталоните случајно му паднале кога станал, но подоцна признал дека сам ги соблекол.

Дедото на 5-годишно девојче го удрил вереникот на својата ќерка откако открил дека ја злоставувал неговата внука, соопшти полицијата во Пенсилванија.

Дедото на 24 август се движел покрај спалната на својата внука и ја видел како седи во скутот на Арон Кунагин (22), што мислел дека е чудно.

Сепак, на почетокот не помислил дека е нешто посериозно, се вели во судските документи.

Меѓутоа, кога забележа дека нејзината соба е премногу тивка, се вратил назад и го видел Кунагин во аголот од собата помеѓу креветот и креветчето на девојчето, со спуштени панталони, каде приметил дека и неговата внука била без панталони, според судските документи.

Дедото тогаш одлучил да реагира и го удрил вереникот на неговата ќерка, пред да повика полиција, која набрзо пристигнала и го уапсила напаѓачот.

Тој првично наводно и рекол на полицијата дека панталоните случајно му паднале кога станал, но подоцна признал дека ги соблекол.

– Само се прашував дали навистина треба да го направам тоа или не – им рекол на властите, а мајката на девојчето наводно рекла дека слични инциденти се случиле и претходно во пет наврати, што Кунагин го негираше.

Кунагин е обвинет, меѓу другото, за силување и напад на деца.

Тој е притворен откако не платил кауција од 150.000 долари. Рочиштето е закажано за 7 септември.

republika.rs

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО