Monday, March 4, 2024
9.8 C
Skopje

Обвинителството во Бургас побара притвор за македонскиот државјанин

-Реклама-
-Реклама-


Обвинителството во бугарскиот град Бургас соопшти за дописникот на МИА, дека побарало притвор за 60-годишниот македонски државјанин, кој беше упсен во неделата за шверц на 88 Авганистанци.

Тој е обвинет дека се обидел да прошверцува преку Бугарија поголема група авганистански државјани.

Претстои Реонскиот суд во Бургас да закаже датум за судско рочиште. (МИА)

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Обвинителството во Бургас побара притвор за македонскиот државјанин

Реклама


Обвинителството во бугарскиот град Бургас соопшти за дописникот на МИА, дека побарало притвор за 60-годишниот македонски државјанин, кој беше упсен во неделата за шверц на 88 Авганистанци.

Тој е обвинет дека се обидел да прошверцува преку Бугарија поголема група авганистански државјани.

Претстои Реонскиот суд во Бургас да закаже датум за судско рочиште. (МИА)

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО