Tuesday, February 27, 2024
14.8 C
Skopje
spot_img

Одрони на магистралата А3 на излезот од Делчево

-Реклама-Поради врнежите од дожд кои го зафатија Делчевско, одрони повторно предизвикуваат отежнато движење во сообраќајот на патниот правец Делчево – М. Каменица.
– Одроните се регистрирани на излезот од Делчево кај селото Очипала, но поради влагата можни се одрони долж магистралата А3, заради што препорачуваме внимателно возење информираа од подружницата на Македонија Пат.
Оттаму додадоа дека нивни екипи редовно вршат обиколка на теренот и работат на расчистување на теренот.
Засега најмногу врнежи се регистрирани на територијата на село Драмче, каде sпоред информации на жители на делови од патиштата mоже да се забележат наноси од камења и песок.
Поради дождот сообраќајот на патиштата во Пијанец се одвива по влажни коловози. (МИА)

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Одрони на магистралата А3 на излезот од Делчево

РекламаПоради врнежите од дожд кои го зафатија Делчевско, одрони повторно предизвикуваат отежнато движење во сообраќајот на патниот правец Делчево – М. Каменица.
– Одроните се регистрирани на излезот од Делчево кај селото Очипала, но поради влагата можни се одрони долж магистралата А3, заради што препорачуваме внимателно возење информираа од подружницата на Македонија Пат.
Оттаму додадоа дека нивни екипи редовно вршат обиколка на теренот и работат на расчистување на теренот.
Засега најмногу врнежи се регистрирани на територијата на село Драмче, каде sпоред информации на жители на делови од патиштата mоже да се забележат наноси од камења и песок.
Поради дождот сообраќајот на патиштата во Пијанец се одвива по влажни коловози. (МИА)

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО