Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeВЕСТИИзбегнувајте ги овие улици во Скопје - Утрово има гужва

Избегнувајте ги овие улици во Скопје – Утрово има гужва

-Реклама-


Гужва на овие скопски улици и булевари
ЦУКС известува дека во овие утрински часови зголемен број на возила се забележуваат долж:

-ул. 11 Октомври кон Центар,
-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул. Водњанска,
-бул. 8ми Септември кон к-ца со бул. Илинден,
-бул.Киро Глигоров кон населба Автокоманда.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

Избегнувајте ги овие улици во Скопје – Утрово има гужва

Реклама


Гужва на овие скопски улици и булевари
ЦУКС известува дека во овие утрински часови зголемен број на возила се забележуваат долж:

-ул. 11 Октомври кон Центар,
-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул. Водњанска,
-бул. 8ми Септември кон к-ца со бул. Илинден,
-бул.Киро Глигоров кон населба Автокоманда.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО