Monday, March 4, 2024
9.8 C
Skopje

КРВАВА ТЕПАЧКА! МАЖ НАПАДНА ДВЕ ЛИЦА СО БЕЈЗБОЛ ПАЛКА, ПА ПРИ БЕГСТВО СЕ СОПНАЛ И ПАДНАЛ ПРИ ШТО СЕ ЗДОБИЛ СО ТЕШКИ ТЕЛЕСНИ ПОВРЕДИ КОНСТАТИРАНИ ВО БОЛНИЦАТА ВО БОРЧА

-Реклама-
-Реклама-Во тепачката што во понеделникот наутро се случила во Борча повредени се три лица. Неколку лица се судрија на улицата Јулија Делере околу 7 часот и 30 минути.

Маж со бејзбол палка повеќепати го удрил М.М.(64) во грбот и М.А.(27) во главата, а при обидот да побегне се сопнал и паднал на улицата и се здобил со тешки повреди на главата.

На М.М и М.А им била укажана лекарска помош во КБЦ „Ѕвездара“, каде им биле констатирани полесни физички повреди, по што биле отпуштени.

Наѓачот Ц. С.(41) со возило на Итна медицинска помош бил пренесен во Ургентен центар, каде му биле констатирани тешки телесни повреди, скршеница на основата на черепот и е задржан на понатамошно лекување.

(kurir.rs)

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

КРВАВА ТЕПАЧКА! МАЖ НАПАДНА ДВЕ ЛИЦА СО БЕЈЗБОЛ ПАЛКА, ПА ПРИ БЕГСТВО СЕ СОПНАЛ И ПАДНАЛ ПРИ ШТО СЕ ЗДОБИЛ СО ТЕШКИ ТЕЛЕСНИ ПОВРЕДИ КОНСТАТИРАНИ ВО БОЛНИЦАТА ВО БОРЧА

РекламаВо тепачката што во понеделникот наутро се случила во Борча повредени се три лица. Неколку лица се судрија на улицата Јулија Делере околу 7 часот и 30 минути.

Маж со бејзбол палка повеќепати го удрил М.М.(64) во грбот и М.А.(27) во главата, а при обидот да побегне се сопнал и паднал на улицата и се здобил со тешки повреди на главата.

На М.М и М.А им била укажана лекарска помош во КБЦ „Ѕвездара“, каде им биле констатирани полесни физички повреди, по што биле отпуштени.

Наѓачот Ц. С.(41) со возило на Итна медицинска помош бил пренесен во Ургентен центар, каде му биле констатирани тешки телесни повреди, скршеница на основата на черепот и е задржан на понатамошно лекување.

(kurir.rs)

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО