Tuesday, July 16, 2024
25.8 C
Skopje

ПРОДУКЦИЈАТА ГО ДИСКВАЛИФИКУВАШЕ! Адам исфрлен од шоуто поради несоодветно однесување, а татко му направи вистински ХАОС

-Реклама-


Адам Лабунски и стана познат на јавноста за време на неговото учество на натпреварот „Ѕвезде Гранда“, но продукцијата го дисквалификува од натпреварот поради недолично однесување и покрај неговите големи вокални способности.

Адам по професија е пејач, а кариерата почна да ја гради по учеството на натпреварот „Ѕвезде Гранда“. Адам се истакна по одличните вокални способности, но многумина сепак го паметат по скандалот што го направи неговиот татко во вториот круг.

Да потсетиме, Марија Шерифовиќ се огради од овој натпреварувач, иако му е ментор, со образложение дека тој не ги слушал нејзините совети туку советите на неговиот татко, што во продолжение на емисијата предизвика жестока расправија меѓу таткото на Адам и Ѓорѓе Давид, а беа кажани и тешки зборови.

– Адам е мојот проблематичен ученик од последната клупа кој си го прави своето – се пошегува Марија, но Ѓорѓе продолжи:

– Овојпат, сепак, го послуша вашиот совет.

– Слушнав дека татко му овојпат убаво се поздравил со Ѓорѓе Давид – ги известил сите Саша Поповиќ.

Реклама

– Морам јавно да се извинам. Еден месец не можев да го преболам тоа што се случи – им рекол на сите таткото на Адам.

– Ниту ние! – му одговори таа со насмевка од Шерифовиќ.

-Реклама-

– Овој пат не ја сменивме песната – со жалење заклучил таткото на Адам.

Иако се чинеше дека страстите се смирија, Марија изненади многу следбеници со известувањето што го објави малку подоцна на својот Инстаграм:

-Вака сакам да ги информирам сите луѓе кои ја следат „Ѕвезде Гранда“ дека натпреварувачот Адам Лабунски поради недолично однесување е дисквалификуван од понатамошно натпреварување од страна на продуцентската куќа. Наскоро ќе ви кажам кој од неправедно елиминираните кандидати ќе вратам, како и на кого ќе го потрошам мојот златен глас – напиша Марија.

курир.рс

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

ПРОДУКЦИЈАТА ГО ДИСКВАЛИФИКУВАШЕ! Адам исфрлен од шоуто поради несоодветно однесување, а татко му направи вистински ХАОС

-Реклама-


Адам Лабунски и стана познат на јавноста за време на неговото учество на натпреварот „Ѕвезде Гранда“, но продукцијата го дисквалификува од натпреварот поради недолично однесување и покрај неговите големи вокални способности.

Адам по професија е пејач, а кариерата почна да ја гради по учеството на натпреварот „Ѕвезде Гранда“. Адам се истакна по одличните вокални способности, но многумина сепак го паметат по скандалот што го направи неговиот татко во вториот круг.

Да потсетиме, Марија Шерифовиќ се огради од овој натпреварувач, иако му е ментор, со образложение дека тој не ги слушал нејзините совети туку советите на неговиот татко, што во продолжение на емисијата предизвика жестока расправија меѓу таткото на Адам и Ѓорѓе Давид, а беа кажани и тешки зборови.

– Адам е мојот проблематичен ученик од последната клупа кој си го прави своето – се пошегува Марија, но Ѓорѓе продолжи:

– Овојпат, сепак, го послуша вашиот совет.

– Слушнав дека татко му овојпат убаво се поздравил со Ѓорѓе Давид – ги известил сите Саша Поповиќ.

Реклама

– Морам јавно да се извинам. Еден месец не можев да го преболам тоа што се случи – им рекол на сите таткото на Адам.

– Ниту ние! – му одговори таа со насмевка од Шерифовиќ.

– Овој пат не ја сменивме песната – со жалење заклучил таткото на Адам.

Иако се чинеше дека страстите се смирија, Марија изненади многу следбеници со известувањето што го објави малку подоцна на својот Инстаграм:

-Вака сакам да ги информирам сите луѓе кои ја следат „Ѕвезде Гранда“ дека натпреварувачот Адам Лабунски поради недолично однесување е дисквалификуван од понатамошно натпреварување од страна на продуцентската куќа. Наскоро ќе ви кажам кој од неправедно елиминираните кандидати ќе вратам, како и на кого ќе го потрошам мојот златен глас – напиша Марија.

курир.рс

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО