Monday, March 4, 2024
9.8 C
Skopje

(ФОТО) Вучиќ играше кошарка во Њујорк и тоа во одело!

-Реклама-
-Реклама-Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, кој деновиве престојува во Њујорк на седницата на Генералното собрание на ОН, на социјалните мрежи објави слика од него како игра кошарка на теренот во тој град.
Во брзата прошетка до зградата на ОН научив нови работи за индивидуалните тренинзи на кошаркарите“, напиша Вучиќ на својот Инстаграм.
Нивната љубезност е неверојатна, иако тренингот им го прекина странец“, додаде Вучиќ.Реклама


(nova.rs)

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

(ФОТО) Вучиќ играше кошарка во Њујорк и тоа во одело!

РекламаПретседателот на Србија, Александар Вучиќ, кој деновиве престојува во Њујорк на седницата на Генералното собрание на ОН, на социјалните мрежи објави слика од него како игра кошарка на теренот во тој град.
Во брзата прошетка до зградата на ОН научив нови работи за индивидуалните тренинзи на кошаркарите“, напиша Вучиќ на својот Инстаграм.
Нивната љубезност е неверојатна, иако тренингот им го прекина странец“, додаде Вучиќ.
(nova.rs)

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО