Tuesday, February 27, 2024
14.8 C
Skopje
spot_img

ПОСЛЕДНА ВЕСТ: СТPAШНА ТPAГЕДИЈА ВЕЧЕРВА ГИ ПОTPECE ГРАЃАНИТЕ – ПРОНАЈДЕНО Е ТЕЛО НА ЖЕНА, КОЕ ГИ ВО3НЕМИРИ ГPAЃАНИТЕ НА ШАНСКИ МОСТ

-Реклама-Денес Сански Мост, во угостителски објект, пронајдено е тело на жена, а овој случај во полиција го пријавил сопственикот на објектот.
Сопственичката на мотелот утринава во 6 часот и 30 минути пријавила кај дежурни от полициски службеник дека во ресторанот престојувало лице од Сански Мост, а од нејзината соба истекува поголема количина вода, а таа не одговарала на повиците. Откако припадниците на полицијата влегле во собата во присуство на сопственикот на ресторанот, во бањата пронашле тело на жена.
Истражни дејствија и преглед над лицето биле извршени од страна на судски вештак, при што било констатирано дека на телото нема траги на насилство, а смртта најверојатно настапила од задушување.
– По наредба на дежур ниот обвинител, телото на жртвата е пренесено во Одделот за патологија на Кантоналната болница „Др. Ирфан Љубијанкиќ“ каде ќе биде извршена обдукцијата – изјави портпаролот на полициската управа на Унско-санскиот кантон, Бахрудин Џел алагиќ.
(srbijadanas.com)

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

ПОСЛЕДНА ВЕСТ: СТPAШНА ТPAГЕДИЈА ВЕЧЕРВА ГИ ПОTPECE ГРАЃАНИТЕ – ПРОНАЈДЕНО Е ТЕЛО НА ЖЕНА, КОЕ ГИ ВО3НЕМИРИ ГPAЃАНИТЕ НА ШАНСКИ МОСТ

РекламаДенес Сански Мост, во угостителски објект, пронајдено е тело на жена, а овој случај во полиција го пријавил сопственикот на објектот.
Сопственичката на мотелот утринава во 6 часот и 30 минути пријавила кај дежурни от полициски службеник дека во ресторанот престојувало лице од Сански Мост, а од нејзината соба истекува поголема количина вода, а таа не одговарала на повиците. Откако припадниците на полицијата влегле во собата во присуство на сопственикот на ресторанот, во бањата пронашле тело на жена.
Истражни дејствија и преглед над лицето биле извршени од страна на судски вештак, при што било констатирано дека на телото нема траги на насилство, а смртта најверојатно настапила од задушување.
– По наредба на дежур ниот обвинител, телото на жртвата е пренесено во Одделот за патологија на Кантоналната болница „Др. Ирфан Љубијанкиќ“ каде ќе биде извршена обдукцијата – изјави портпаролот на полициската управа на Унско-санскиот кантон, Бахрудин Џел алагиќ.
(srbijadanas.com)

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО