Thursday, February 22, 2024
7.8 C
Skopje
spot_img

ПАРИТЕ ЌЕ ДОАЃААТ САМИ ПО СЕБЕ: Направете го ова и гледајте како вашате сметка се полни!

-Реклама-Според источниот метод на фенг шуи, распоредот на просторот може да влијае на протокот на енергија

Можете да пробате еден од следниве методи за да имате повеќе пари во следната година од оваа.

1. Фенг шуи зонаОбрнете посебно внимание на југоисточниот дел од вашата куќа. Важно е просторот во овој дел од домот да биде секогаш слободен и да не е натрупан со работи, за да минува непречено енергијата на напредокот.Препорачливо е во тој дел од домот да чувате само чаре за фенг шуи за привлекување пари, како „мачка Манеки“ или жаба.


2. Дрво за париПостои широк спектар на фенг шуи растенија за кои се вели дека привлекуваат богатство, а има дури и дрво за пари. Сепак, верувањето во фенг шуи ја дава оваа моќ и на домашниот бамбус.


3. Сад со овошјеСтавете сад со овошје на трпезариската маса, што го симболизира богатството.Портокалот симболизира просперитет, а се верува дека ја прочистува енергијата во просторот, па затоа строго се препорачува да се чува во чинија со овошје.


4. ОгледалоПоставете големо огледало спроти трпезариската маса. На овој начин симболично ќе ја удвоите чинијата со овошје, симбол на изобилството.Внимавајте, влезната врата не смее да се гледа во одразот, бидејќи симболизира одлив на добра и просперитетна енергија.


5. Користете ја моќта на оганСпоред фенг шуи, огнот и изворите на оган, како што се шпоретите и кибритовите, создаваат добра енергија.


6. Користете ја моќта на бојатаЦрвената, зелената, црната и жолтата боја се боите за кои се верува дека ќе привлечат пари во 2022 година.Дополнително, се препорачува да користите црвена или нијанси како портокалова, виолетова или розова за да ја активирате зоната на богатство.


7. Организирајте го вашиот паричникОсвен домот, важно е и да го организирате паричникот за да привлечете пари.– одржувајте ги парите и не дозволувајте да се стуткаат
– наредете ги парите во серија, по вредност
– изберете поголем паричник
– напишете го вашиот среќен број на хартија и ставете го во паричникот
– нацртајте знак за бесконечност (хоризонтална осум) и ставете го во паричникот
– веднаш фрлете сметки и хартии.


receptzasve.site

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

ПАРИТЕ ЌЕ ДОАЃААТ САМИ ПО СЕБЕ: Направете го ова и гледајте како вашате сметка се полни!

РекламаСпоред источниот метод на фенг шуи, распоредот на просторот може да влијае на протокот на енергија

Можете да пробате еден од следниве методи за да имате повеќе пари во следната година од оваа.

1. Фенг шуи зонаОбрнете посебно внимание на југоисточниот дел од вашата куќа. Важно е просторот во овој дел од домот да биде секогаш слободен и да не е натрупан со работи, за да минува непречено енергијата на напредокот.Препорачливо е во тој дел од домот да чувате само чаре за фенг шуи за привлекување пари, како „мачка Манеки“ или жаба.


2. Дрво за париПостои широк спектар на фенг шуи растенија за кои се вели дека привлекуваат богатство, а има дури и дрво за пари. Сепак, верувањето во фенг шуи ја дава оваа моќ и на домашниот бамбус.


3. Сад со овошјеСтавете сад со овошје на трпезариската маса, што го симболизира богатството.Портокалот симболизира просперитет, а се верува дека ја прочистува енергијата во просторот, па затоа строго се препорачува да се чува во чинија со овошје.


4. ОгледалоПоставете големо огледало спроти трпезариската маса. На овој начин симболично ќе ја удвоите чинијата со овошје, симбол на изобилството.Внимавајте, влезната врата не смее да се гледа во одразот, бидејќи симболизира одлив на добра и просперитетна енергија.


5. Користете ја моќта на оганСпоред фенг шуи, огнот и изворите на оган, како што се шпоретите и кибритовите, создаваат добра енергија.


6. Користете ја моќта на бојатаЦрвената, зелената, црната и жолтата боја се боите за кои се верува дека ќе привлечат пари во 2022 година.Дополнително, се препорачува да користите црвена или нијанси како портокалова, виолетова или розова за да ја активирате зоната на богатство.


7. Организирајте го вашиот паричникОсвен домот, важно е и да го организирате паричникот за да привлечете пари.– одржувајте ги парите и не дозволувајте да се стуткаат
– наредете ги парите во серија, по вредност
– изберете поголем паричник
– напишете го вашиот среќен број на хартија и ставете го во паричникот
– нацртајте знак за бесконечност (хоризонтална осум) и ставете го во паричникот
– веднаш фрлете сметки и хартии.


receptzasve.site

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО