Sunday, September 24, 2023
18.8 C
Skopje
HomeМАГАЗИНЈована и Жељко Јоксимовиќ позитивни на кopoнавиpyc

Јована и Жељко Јоксимовиќ позитивни на кopoнавиpyc

-Реклама-

Јована и Жељко Јоксимовиќ се позитивни на кopонавиpyc. Според изворот, парот е во изолација, која наскоро ќе истече, а двајцата постепено закрепнуваат.

Жељко пред неколку дена го откажа дочекот на српската нова година, која беше закажана за 13 јануари на шеталиштето Сава.

– Наша желба беше на граѓаните на Белград и на гостите на градот да им подариме новогодишна ноќ која ќе ја паметат, но со оглед на епидемиолошката состојба решивме да го одложиме овој концерт.

Здравјето и безбедноста на посетителите се наш приоритет број еден, а бесплатен концерт на Жељко Јоксимовиќ ќе се одржи кога тоа ќе го дозволи здравствената состојба“, изјави Зорана Бурлиќ, директорка на Београдски Вотерфронт.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

Јована и Жељко Јоксимовиќ позитивни на кopoнавиpyc

Реклама

Јована и Жељко Јоксимовиќ се позитивни на кopонавиpyc. Според изворот, парот е во изолација, која наскоро ќе истече, а двајцата постепено закрепнуваат.

Жељко пред неколку дена го откажа дочекот на српската нова година, која беше закажана за 13 јануари на шеталиштето Сава.

– Наша желба беше на граѓаните на Белград и на гостите на градот да им подариме новогодишна ноќ која ќе ја паметат, но со оглед на епидемиолошката состојба решивме да го одложиме овој концерт.

Здравјето и безбедноста на посетителите се наш приоритет број еден, а бесплатен концерт на Жељко Јоксимовиќ ќе се одржи кога тоа ќе го дозволи здравствената состојба“, изјави Зорана Бурлиќ, директорка на Београдски Вотерфронт.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО