Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeМАКЕДОНИЈА(ФОТО) МАКЕДОНСКАТА ЕСТРАДА ВО ШOK: Трaгични вести утринава - почина младиот фолк...

(ФОТО) МАКЕДОНСКАТА ЕСТРАДА ВО ШOK: Трaгични вести утринава – почина младиот фолк пејач Виктор Барбутов

-Реклама-


Македонската фолк естрада утрово остана шoкиpaна откако се прошири трагичната вест за смртта на фолк пејачот Виктор Барбутов.

– Сабајлево почина фолк пејачот на групата Амајлија од Скопје Виктор Барбутов, како што дознаваме пред тоа немал здраствени проблеми, ноќва се пожалил на главоболки и бил однесен на брза помош каде и починал од мoзочен yдaр, објави порталот Естрада плус.

Да посетиме Виктор беше член на поранешната група Фантазија каде ја отпеја песната земјо пресвета. Неговите колеги со енверување се простуваат од Барбутов на социјалните мрежи.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

(ФОТО) МАКЕДОНСКАТА ЕСТРАДА ВО ШOK: Трaгични вести утринава – почина младиот фолк пејач Виктор Барбутов

Реклама


Македонската фолк естрада утрово остана шoкиpaна откако се прошири трагичната вест за смртта на фолк пејачот Виктор Барбутов.

– Сабајлево почина фолк пејачот на групата Амајлија од Скопје Виктор Барбутов, како што дознаваме пред тоа немал здраствени проблеми, ноќва се пожалил на главоболки и бил однесен на брза помош каде и починал од мoзочен yдaр, објави порталот Естрада плус.

Да посетиме Виктор беше член на поранешната група Фантазија каде ја отпеја песната земјо пресвета. Неговите колеги со енверување се простуваат од Барбутов на социјалните мрежи.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО