Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeСЦЕНА(ФОТО) ПО ШЕСТ ГОДИНИ: Овој Македонец ќе ја дели сцената со Теа...

(ФОТО) ПО ШЕСТ ГОДИНИ: Овој Македонец ќе ја дели сцената со Теа Таировиќ!

-Реклама-


Харизматичното момче кое со своето прво појавување на „Ѕвездите на Гранд“ ја воодушеви целата балканска публика и го освои срцето на сите членови на жирито, Ристе Ристески во сабота на 3-ти декември ќе одржи заеднички концерт co својата колешка Теа Таировиќ во Швајцарија.

-Навистина е прекрасно после неколку години повторно да ги видиме на иста сцена, двајцата се млади, талентирани и успешни музичари, за нивните настапи се бара билет повеќе. Во сабота (3ти декември) не очекува вистински спектакл!
Музика и шоу какво што подолго не сме виделе. Во нашиот клуб сите сте добредојдени, велат организаторите на концертот.

Поминати се шест години, но македонската јавност одлично се сеќава на ckaндaлозната одлука која во месец август 2016-та година ја донесоа челниците на најголемата и најмоќна продукција во регионот, продукцијата „Гранд“.

Имено, пред стартот на сезоната 2016/2017 на „Ѕвездите на Гранд“, менаџерскиот тим на нашиот маестрален Ристе Ристески преку соопштение до јавноста ги извести засегнатите страни дека се откажани сите закажани настапи во клубовите ширум Европа, како и сите гостувања во телевизиски и радио емисии во наредните 4 месеци поради ексклузивен договор со најреномираната и најголема дискотека „Палма“ во Швајцарија.

Тогашните сопственици на дискотеката по секоја цена сакале да го забранат појавувањето на Ристе Ристески во конкурентските локали.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

(ФОТО) ПО ШЕСТ ГОДИНИ: Овој Македонец ќе ја дели сцената со Теа Таировиќ!

Реклама


Харизматичното момче кое со своето прво појавување на „Ѕвездите на Гранд“ ја воодушеви целата балканска публика и го освои срцето на сите членови на жирито, Ристе Ристески во сабота на 3-ти декември ќе одржи заеднички концерт co својата колешка Теа Таировиќ во Швајцарија.

-Навистина е прекрасно после неколку години повторно да ги видиме на иста сцена, двајцата се млади, талентирани и успешни музичари, за нивните настапи се бара билет повеќе. Во сабота (3ти декември) не очекува вистински спектакл!
Музика и шоу какво што подолго не сме виделе. Во нашиот клуб сите сте добредојдени, велат организаторите на концертот.

Поминати се шест години, но македонската јавност одлично се сеќава на ckaндaлозната одлука која во месец август 2016-та година ја донесоа челниците на најголемата и најмоќна продукција во регионот, продукцијата „Гранд“.

Имено, пред стартот на сезоната 2016/2017 на „Ѕвездите на Гранд“, менаџерскиот тим на нашиот маестрален Ристе Ристески преку соопштение до јавноста ги извести засегнатите страни дека се откажани сите закажани настапи во клубовите ширум Европа, како и сите гостувања во телевизиски и радио емисии во наредните 4 месеци поради ексклузивен договор со најреномираната и најголема дискотека „Палма“ во Швајцарија.

Тогашните сопственици на дискотеката по секоја цена сакале да го забранат појавувањето на Ристе Ристески во конкурентските локали.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО