Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeБАЛКАН(ВИДЕО) ЕВЕ ШТО ПРАВЕЛ УБИEЦOT НА ТРУДНИЦАТА 2 ЧАСА ПРЕД ДА ЈА...

(ВИДЕО) ЕВЕ ШТО ПРАВЕЛ УБИEЦOT НА ТРУДНИЦАТА 2 ЧАСА ПРЕД ДА ЈА ЗACTPEЛА! Објавено видео од неговото движење во Косово

-Реклама-


Се појави снимка на која се гледа што правел Сокол Халили 2 часа пред да ја yбие бремената сопруга.

Сокол Халили, кој е осомничен за yбиcтвото на својата бремена сопруга Хамиде Магаша пред гинеколошката клиника во Приштина, наводно побарал од неа да се помири пред да пyка, јавуваат албанските медиуми.

Хамиде Магаши (35) е yбиeнa во дворот на клиниката за гинекологија во Приштина. Тој побегнал откако иcпyкaл три куршуми во жената, но полицијата набрзо успеала да го пронајде по што тој се caмoyби.(MONDO/Index Online)

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

(ВИДЕО) ЕВЕ ШТО ПРАВЕЛ УБИEЦOT НА ТРУДНИЦАТА 2 ЧАСА ПРЕД ДА ЈА ЗACTPEЛА! Објавено видео од неговото движење во Косово

Реклама


Се појави снимка на која се гледа што правел Сокол Халили 2 часа пред да ја yбие бремената сопруга.

Сокол Халили, кој е осомничен за yбиcтвото на својата бремена сопруга Хамиде Магаша пред гинеколошката клиника во Приштина, наводно побарал од неа да се помири пред да пyка, јавуваат албанските медиуми.

Хамиде Магаши (35) е yбиeнa во дворот на клиниката за гинекологија во Приштина. Тој побегнал откако иcпyкaл три куршуми во жената, но полицијата набрзо успеала да го пронајде по што тој се caмoyби.(MONDO/Index Online)

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО