Sunday, September 24, 2023
18.8 C
Skopje
HomeЖИВОТИзбелете си ги забите со помош на овие два продукти!

Избелете си ги забите со помош на овие два продукти!

-Реклама-Белите заби без избелување кај стоматолог, не се веќе недостижна цел. Веќе нема да мората да чекате резултати неколку дена или неколку месеци. Можете да ги избелите своите заби за неколку минути.
Како да направите природно средство за да ги избелите забите?
Сигурно сте слушнале за благодетите од кокосовото масло, кое може да се нарече чудо за нега на лицето и за целокупното здравје.
Но дали сте знаеле дека со него можете да ги избелите забите?
Кокосовто масло ќе ви помогно да ги избелите забите за помалку од две минути.
За да направите сопствено средство за избелување на забите потребни ви се само две состојки: кокосово масло и сода бикарбона. Земете во еднаква количина сода бикарбона и кокосово масло, добро промешајте и ставете ја смесата во помала тегла.
Се што е потребно е да ја замените својата паста за заби со ова природно и ефикасно средство. Ефектот е навистина очигледен по првата употреба.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

Избелете си ги забите со помош на овие два продукти!

РекламаБелите заби без избелување кај стоматолог, не се веќе недостижна цел. Веќе нема да мората да чекате резултати неколку дена или неколку месеци. Можете да ги избелите своите заби за неколку минути.
Како да направите природно средство за да ги избелите забите?
Сигурно сте слушнале за благодетите од кокосовото масло, кое може да се нарече чудо за нега на лицето и за целокупното здравје.
Но дали сте знаеле дека со него можете да ги избелите забите?
Кокосовто масло ќе ви помогно да ги избелите забите за помалку од две минути.
За да направите сопствено средство за избелување на забите потребни ви се само две состојки: кокосово масло и сода бикарбона. Земете во еднаква количина сода бикарбона и кокосово масло, добро промешајте и ставете ја смесата во помала тегла.
Се што е потребно е да ја замените својата паста за заби со ова природно и ефикасно средство. Ефектот е навистина очигледен по првата употреба.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО