Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeЖИВОТВАЖЕШЕ ЗА НАЈДЕБЕЛАТА ЖЕНА, А СЕГА Е НЕПРЕПОЗНАТЛИВА - Сопругот ја остави...

ВАЖЕШЕ ЗА НАЈДЕБЕЛАТА ЖЕНА, А СЕГА Е НЕПРЕПОЗНАТЛИВА – Сопругот ја остави веднаш штом го направи ова!

-Реклама-„Заробена сум во ова тело во кое не сакам да бидам“, им рече таа на продуцентите, додавајќи дека две години не ја напуштила куќата.
Најдебелата жена на светот со 317,5 килограми сега е непрепознатлива откако изгуби две третини од својата телесна тежина.
Кристина Филипс направи операција на гастричен бајпас во 2014 година на 22 години и целосно и го промени животот. Филипс, која живее во Мисисипи, САД, тежела повеќе од 272 килограми кога првпат се појавила на ТВ серијата „Мојот живот од 270 килограми“ во 2012 година.
Таа се присети како шетала од соба во соба во нејзиниот дом кога останала без здив.
„Заробена сум во ова тело во кое не сакам да бидам“, им рекла таа на продуцентите, додавајќи дека две години не ја напуштила куќата.
Таа ги обвини нејзините проблеми со тежината на нејзината мајка и сопруг, кои, како што рече, ја пуштија да се прејадува и честопати и купуваа оброци за брза храна.
На крајот побарала помош од хирургот д-р Јунан Новзарадан, кој и рекол дека треба да ослабне пред да оди на операција.
Со подобра исхрана, вежбање и операција, Филипс изгуби импресивни 226 килограми.
Таа сега го истакнува своето витко тело тешко 83,5 килограми во објавите на социјалните мрежи и изгледа целосно непрепознатливо.
И покрај нејзиниот весел изглед, таа се справува со голем број различни проблеми со менталното здравје откако ги симна килограмите.
Според Листата, таа се борела со силна вознемиреност за враќање на килограмите и стравувала дека повторно ќе биде затворена дома, но продолжила да бара терапија.
„Во последно време, секогаш кога гледам дека вагата расте, се откачувам и престанувам да јадам на неколку дена“, вели таа. „И не знам како да го променам тоа како се чувствувам“, вели таа.
Иако помина низ голема физичка трансформација, нејзиниот сопруг Зак не го поддржуваше целосно нејзиниот нов изглед и начин на живот, па парот на крајот се разведе.
„Стана јасно дека мојата независност од Зак нема да биде добра за него“, рече таа.
Животот на шампионката за слабеење оттогаш оди по нагорна патека и вели дека никогаш не била посреќна, пишува таблоидот „Сан“.
„Сега можам да направам многу повеќе. Тоа е прилично прекрасно. Порано, не можев да одам неколку метри без да чувствувам дека ќе умрам. Сега можам да правам речиси сè што ќе посветам“, извика таа. .
Таа денес изгледа има нов партнер, а покрај синот Итан за малку ќе станеше мајка на уште едно момче.

espreso.co.rs

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

ВАЖЕШЕ ЗА НАЈДЕБЕЛАТА ЖЕНА, А СЕГА Е НЕПРЕПОЗНАТЛИВА – Сопругот ја остави веднаш штом го направи ова!

Реклама„Заробена сум во ова тело во кое не сакам да бидам“, им рече таа на продуцентите, додавајќи дека две години не ја напуштила куќата.
Најдебелата жена на светот со 317,5 килограми сега е непрепознатлива откако изгуби две третини од својата телесна тежина.
Кристина Филипс направи операција на гастричен бајпас во 2014 година на 22 години и целосно и го промени животот. Филипс, која живее во Мисисипи, САД, тежела повеќе од 272 килограми кога првпат се појавила на ТВ серијата „Мојот живот од 270 килограми“ во 2012 година.
Таа се присети како шетала од соба во соба во нејзиниот дом кога останала без здив.
„Заробена сум во ова тело во кое не сакам да бидам“, им рекла таа на продуцентите, додавајќи дека две години не ја напуштила куќата.
Таа ги обвини нејзините проблеми со тежината на нејзината мајка и сопруг, кои, како што рече, ја пуштија да се прејадува и честопати и купуваа оброци за брза храна.
На крајот побарала помош од хирургот д-р Јунан Новзарадан, кој и рекол дека треба да ослабне пред да оди на операција.
Со подобра исхрана, вежбање и операција, Филипс изгуби импресивни 226 килограми.
Таа сега го истакнува своето витко тело тешко 83,5 килограми во објавите на социјалните мрежи и изгледа целосно непрепознатливо.
И покрај нејзиниот весел изглед, таа се справува со голем број различни проблеми со менталното здравје откако ги симна килограмите.
Според Листата, таа се борела со силна вознемиреност за враќање на килограмите и стравувала дека повторно ќе биде затворена дома, но продолжила да бара терапија.
„Во последно време, секогаш кога гледам дека вагата расте, се откачувам и престанувам да јадам на неколку дена“, вели таа. „И не знам како да го променам тоа како се чувствувам“, вели таа.
Иако помина низ голема физичка трансформација, нејзиниот сопруг Зак не го поддржуваше целосно нејзиниот нов изглед и начин на живот, па парот на крајот се разведе.
„Стана јасно дека мојата независност од Зак нема да биде добра за него“, рече таа.
Животот на шампионката за слабеење оттогаш оди по нагорна патека и вели дека никогаш не била посреќна, пишува таблоидот „Сан“.
„Сега можам да направам многу повеќе. Тоа е прилично прекрасно. Порано, не можев да одам неколку метри без да чувствувам дека ќе умрам. Сега можам да правам речиси сè што ќе посветам“, извика таа. .
Таа денес изгледа има нов партнер, а покрај синот Итан за малку ќе станеше мајка на уште едно момче.

espreso.co.rs

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО