Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeСЦЕНА(ВИДЕО) ЦЕЛO СТУДИО ПЛAЧЕШЕ: Македонецот Бојан синоќа во „Ѕвездите на Гранд“ ги...

(ВИДЕО) ЦЕЛO СТУДИО ПЛAЧЕШЕ: Македонецот Бојан синоќа во „Ѕвездите на Гранд“ ги расплака сите со својата тeшкa живoтна судбина

-Реклама-


Дваесет и двегодишниот Бојан Илиевски синоќа со голема храброст зачекори на сцената на Гранд, полн со надеж дека второто појавување во „Ѕвездите на Гранд“ ќе му донесе среќа.

Неговиот избор беа песните „Син“ на Шериф Коњевиќ и „Песма“ на Шабан Шаулиќ, кои ги изведе со многу емоции.

Бојан ги освои симпатиите на жирито кое го награди со шест „ДА“. На ова најмногу се израдувала бабата на Бојан, која се обратила на Саша Поповиќ и на членовите на жирито од познатата соба на емоции.

– Јас сум неговата баба од страната на неговата мајка. Нема ни татко ни мајка, јас сум му единствена поддршка. И татко му и мајка му починаа – рекла бабата со грутка во грлото, по што солзите и престанале.

Грлото на Бојан се стегна, а солзите почнаа сами да течат. Сања Кужет беше покрај него во најтешкиот момент. Во студиото се измешаа емоциите, доаѓаа солзи, а зборови на поддршка и громогласен аплауз му упатија сите членови на жирито, но и публиката во студиото.

– Баба донесе среќа, шест гласа, па тоа е одлично. Ова е за почит. Тоа е специфична ситуација, но „Ѕвезде Гранда“ е едно големо семејство, затоа го добивте тоа големо семејство, многу пријатели… трудете се напорно и ви честитаме што се пласиравте во вториот круг – рече Поповиќ и успеа да донесе насмевка на неговото лице.

Еден од најемотивните моменти во историјата на „Ѕвезда Гранда“ не го остави рамнодушен ниту Саша Поповиќ. Со зборови на поддршка ги допре срцата на сите, а особено на младиот Бојан кој овој пат доби голема шанса да го промени својот тeжoк живот.

Неговиот настап може да го погледнете во видеото подолу (4:27-6:07)

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

(ВИДЕО) ЦЕЛO СТУДИО ПЛAЧЕШЕ: Македонецот Бојан синоќа во „Ѕвездите на Гранд“ ги расплака сите со својата тeшкa живoтна судбина

Реклама


Дваесет и двегодишниот Бојан Илиевски синоќа со голема храброст зачекори на сцената на Гранд, полн со надеж дека второто појавување во „Ѕвездите на Гранд“ ќе му донесе среќа.

Неговиот избор беа песните „Син“ на Шериф Коњевиќ и „Песма“ на Шабан Шаулиќ, кои ги изведе со многу емоции.

Бојан ги освои симпатиите на жирито кое го награди со шест „ДА“. На ова најмногу се израдувала бабата на Бојан, која се обратила на Саша Поповиќ и на членовите на жирито од познатата соба на емоции.

– Јас сум неговата баба од страната на неговата мајка. Нема ни татко ни мајка, јас сум му единствена поддршка. И татко му и мајка му починаа – рекла бабата со грутка во грлото, по што солзите и престанале.

Грлото на Бојан се стегна, а солзите почнаа сами да течат. Сања Кужет беше покрај него во најтешкиот момент. Во студиото се измешаа емоциите, доаѓаа солзи, а зборови на поддршка и громогласен аплауз му упатија сите членови на жирито, но и публиката во студиото.

– Баба донесе среќа, шест гласа, па тоа е одлично. Ова е за почит. Тоа е специфична ситуација, но „Ѕвезде Гранда“ е едно големо семејство, затоа го добивте тоа големо семејство, многу пријатели… трудете се напорно и ви честитаме што се пласиравте во вториот круг – рече Поповиќ и успеа да донесе насмевка на неговото лице.

Еден од најемотивните моменти во историјата на „Ѕвезда Гранда“ не го остави рамнодушен ниту Саша Поповиќ. Со зборови на поддршка ги допре срцата на сите, а особено на младиот Бојан кој овој пат доби голема шанса да го промени својот тeжoк живот.

Неговиот настап може да го погледнете во видеото подолу (4:27-6:07)

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО