Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeСЦЕНА(ФОТО) После долго време пејачот Милан Станковиќ објави фотографија - непрепознатлив е!

(ФОТО) После долго време пејачот Милан Станковиќ објави фотографија – непрепознатлив е!

-Реклама-


Изгледот на Милан Станковиќ по излегувањето од манастирот ги запрепасти сите.

Некогаш важеше за еден од најзгoднитe и најпосакуваните мажи на јавната сцена, па преку ноќ се повлече од јавноста. Тогаш како експлозија одекна веста дека младиот пејач се свртел кон peлигиjaта и дека решил да го најде својот мир во манастир.

Иако ретко, тој можеше да ги израдува своите обожаватели со нови фотографии на Инстаграм, а со текот на времето исчезна препознатливиот изглед на Милан Станковиќ.

По медиумската пауза и одлуката да и се посвети на рeлигиjaта, на социјалната мрежа „Инстаграм“ каде веќе не е претерано активен, се појави најновата фотографија од пејачот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

(ФОТО) После долго време пејачот Милан Станковиќ објави фотографија – непрепознатлив е!

Реклама


Изгледот на Милан Станковиќ по излегувањето од манастирот ги запрепасти сите.

Некогаш важеше за еден од најзгoднитe и најпосакуваните мажи на јавната сцена, па преку ноќ се повлече од јавноста. Тогаш како експлозија одекна веста дека младиот пејач се свртел кон peлигиjaта и дека решил да го најде својот мир во манастир.

Иако ретко, тој можеше да ги израдува своите обожаватели со нови фотографии на Инстаграм, а со текот на времето исчезна препознатливиот изглед на Милан Станковиќ.

По медиумската пауза и одлуката да и се посвети на рeлигиjaта, на социјалната мрежа „Инстаграм“ каде веќе не е претерано активен, се појави најновата фотографија од пејачот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО