Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeЖИВОТПомеѓу контракции одговараше на прашања: Идната акушерка се породи додека ја бранеше...

Помеѓу контракции одговараше на прашања: Идната акушерка се породи додека ја бранеше дипломата

-Реклама-Минатата среда секогаш ќе остане еден од најпосебните моменти во животот на една Италијанка
Силниот стрес може да предизвика породување – ова е добро познат факт. Поради напредната бременост, Мартини од Неапол можела да ја одбрани дипломската работа преку Интернет. Многу ѝ беше важно што поскоро да ги заврши студиите – ако не положи сега, ќе треба да почека до пролет.
Мартина на денот на одбраната почувствува труд. Таа одговараше на прашањата на панелот речиси меѓу контракциите. Таа вели дека „разговарала за нејзината работа додека седела на породилната топка“. Поради исклучителната ситуација, најверојатно сите формалности биле скратени на потребниот минимум, бидејќи според универзитетот одбраната траела 7 минути. Кога комисијата го објави резултатот, жената веќе била на пат кон родилната сала.
Идната бабица се породи додека ја бранеше дипломата
Ќерката на Марта се родила истиот ден во 18 часот и 30 минути. Девојчето по име Нунција веднаш по раѓањето тежело 3.580 г и е сосема здраво. Интересно е тоа што областа на студирање на нејзината мајка била медицинска сестра и акушерство. Можете ли да замислите подобар почеток на вашата кариера во оваа професија од успешното раѓање на сопственото дете? Веројатно не, иако сакаме новопечената мајка да има што помалку стрес.

najzena.rs

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

Помеѓу контракции одговараше на прашања: Идната акушерка се породи додека ја бранеше дипломата

РекламаМинатата среда секогаш ќе остане еден од најпосебните моменти во животот на една Италијанка
Силниот стрес може да предизвика породување – ова е добро познат факт. Поради напредната бременост, Мартини од Неапол можела да ја одбрани дипломската работа преку Интернет. Многу ѝ беше важно што поскоро да ги заврши студиите – ако не положи сега, ќе треба да почека до пролет.
Мартина на денот на одбраната почувствува труд. Таа одговараше на прашањата на панелот речиси меѓу контракциите. Таа вели дека „разговарала за нејзината работа додека седела на породилната топка“. Поради исклучителната ситуација, најверојатно сите формалности биле скратени на потребниот минимум, бидејќи според универзитетот одбраната траела 7 минути. Кога комисијата го објави резултатот, жената веќе била на пат кон родилната сала.
Идната бабица се породи додека ја бранеше дипломата
Ќерката на Марта се родила истиот ден во 18 часот и 30 минути. Девојчето по име Нунција веднаш по раѓањето тежело 3.580 г и е сосема здраво. Интересно е тоа што областа на студирање на нејзината мајка била медицинска сестра и акушерство. Можете ли да замислите подобар почеток на вашата кариера во оваа професија од успешното раѓање на сопственото дете? Веројатно не, иако сакаме новопечената мајка да има што помалку стрес.

najzena.rs

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО