Saturday, May 18, 2024
10.8 C
Skopje

(ФОТО) Еве како изгледа денес Раде Врчаковски-Врчак !

-Реклама-Врчак важи за еден од најпопуларните пејачи околу 2000тата година, па и ден денес.
Неговите хитови се слушаат насекаде и до ден денес. Раде Врчакоски – Врчак e миленик особено на женската популација.
Врчак заедно со Тамара и Адријан Гаџа ја претставуваја Македонија на Евровизија во 2008 година.
На својот инстаграм профил познатиот фризер и стилист Арменд Рамадани објави фотографија со Врчак.
Еве како изгледа Врчак денес:
- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

(ФОТО) Еве како изгледа денес Раде Врчаковски-Врчак !

-Реклама-Врчак важи за еден од најпопуларните пејачи околу 2000тата година, па и ден денес.
Неговите хитови се слушаат насекаде и до ден денес. Раде Врчакоски – Врчак e миленик особено на женската популација.
Врчак заедно со Тамара и Адријан Гаџа ја претставуваја Македонија на Евровизија во 2008 година.
На својот инстаграм профил познатиот фризер и стилист Арменд Рамадани објави фотографија со Врчак.
Еве како изгледа Врчак денес:
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО