Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeСЦЕНА(ФОТО) Малата „Елиф“ е девојчето кое го освои регионот - погледнете како...

(ФОТО) Малата „Елиф“ е девојчето кое го освои регионот – погледнете како изгледа денес!

-Реклама-


Серијата „Елиф“ е една од најуспешните серии на сите времиња во Турција, а главната улога ја доби актерката Изабела Дамла Гувенилир, која и денес сите ја нарекуваат „малата Елиф“.

Малата Елиф денес е вистинска убавица.

За време на снимањето на оваа серија беше омилено девојче во регионот и ги имаше освоено гледачи, а за нејзините родители најважно било да не го запостави училиштето.

Таа свој Јутјуб канал, каде споделува видеа, а како изгледа денес погледнете во продолжение:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

(ФОТО) Малата „Елиф“ е девојчето кое го освои регионот – погледнете како изгледа денес!

Реклама


Серијата „Елиф“ е една од најуспешните серии на сите времиња во Турција, а главната улога ја доби актерката Изабела Дамла Гувенилир, која и денес сите ја нарекуваат „малата Елиф“.

Малата Елиф денес е вистинска убавица.

За време на снимањето на оваа серија беше омилено девојче во регионот и ги имаше освоено гледачи, а за нејзините родители најважно било да не го запостави училиштето.

Таа свој Јутјуб канал, каде споделува видеа, а како изгледа денес погледнете во продолжение:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО