Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeМАГАЗИН(ВИДЕО) Ивана Кнол: Mојата облека нема врска со навреда на катарската култура

(ВИДЕО) Ивана Кнол: Mојата облека нема врска со навреда на катарската култура

-Реклама-


Ивана Кнол, најпознатата хрватска навивачка, се појави во шоуто на Пирс Морган каде зборуваше за критиките за нејзината облека што ја носи на трибините во Катар.

Таа во шоуто се појави во грaдник кој ги имаше боите на хрватското знаме и рече дека откако пристигнала во Катар, не добила ниту еден нeгативен коментар за нејзината облека.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

(ВИДЕО) Ивана Кнол: Mојата облека нема врска со навреда на катарската култура

Реклама


Ивана Кнол, најпознатата хрватска навивачка, се појави во шоуто на Пирс Морган каде зборуваше за критиките за нејзината облека што ја носи на трибините во Катар.

Таа во шоуто се појави во грaдник кој ги имаше боите на хрватското знаме и рече дека откако пристигнала во Катар, не добила ниту еден нeгативен коментар за нејзината облека.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО