Sunday, June 16, 2024
17.8 C
Skopje

Теа Таировиќ призна: „Не бирав начин и средства за да дојдам до целта“

-Реклама-Таа не крие дека почнала од нула
Теа Таировиќ денес е позната како една од најпопуларните и најплатените млади пејачки, а сега „кралицата на бакшишите“ се потсети на своите почетоци.
-Почнав да пеам со бенд од Нови Сад и лажно им се претставував. Реков дека сум полнолетна, дека имам искуство со пеење, но бев малолетна и немав искуство. Не избрав средства за да стигнам до целта – изјави таа за „Грандонлајн“
alo.rs

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Теа Таировиќ призна: „Не бирав начин и средства за да дојдам до целта“

-Реклама-Таа не крие дека почнала од нула
Теа Таировиќ денес е позната како една од најпопуларните и најплатените млади пејачки, а сега „кралицата на бакшишите“ се потсети на своите почетоци.
-Почнав да пеам со бенд од Нови Сад и лажно им се претставував. Реков дека сум полнолетна, дека имам искуство со пеење, но бев малолетна и немав искуство. Не избрав средства за да стигнам до целта – изјави таа за „Грандонлајн“
alo.rs

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО