Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeМАГАЗИНОВОЈ ЗАЧИН Е МАГНЕТ НА ПАРИ: Ставете го во вашиот паричник и...

ОВОЈ ЗАЧИН Е МАГНЕТ НА ПАРИ: Ставете го во вашиот паричник и гледајте како се полни

-Реклама-Еден трик може да ви помогне да привлечете пари.
Знаеме дека парите се главна тема на сите денес.
Секој сака да има што повеќе пари. А, еден трик може да ви помогне да ги привлечете.
Иако има безброј совети и правила, како да привлечете пари и што треба да коригирате за да дозволите позитивната енергија да ги „привлече“ – експертите истакнуваат дека постои и еден метод кој практично собира пари.
Покрај тоа што ќе укажете дека е најдобро да користите црвен паричник и уредно да ги наредите парите во него, од глава до глава, неопходно е да додадете и еден зачин за кој се верува дека го поттикнува протокот на пари – тоа е морската сол!
Неколку грама морска сол во вашиот паричник може да ја претвори среќата во ваша корист и да ви донесе богатство, или така велат експертите за фенг шуи. Солта најдобро е да ја ставите во пластична кеса, доволна е една кафена лажичка, а потоа во некоја од преградите каде најчесто се чуваат најмногу пари.
Еднаш месечно, содржината на торбичката треба да се заменува бидејќи старата по одредено време ја губи моќта и повеќе нема да има толку позитивно влијание на вашите финансии.
republika.rs

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

ОВОЈ ЗАЧИН Е МАГНЕТ НА ПАРИ: Ставете го во вашиот паричник и гледајте како се полни

РекламаЕден трик може да ви помогне да привлечете пари.
Знаеме дека парите се главна тема на сите денес.
Секој сака да има што повеќе пари. А, еден трик може да ви помогне да ги привлечете.
Иако има безброј совети и правила, како да привлечете пари и што треба да коригирате за да дозволите позитивната енергија да ги „привлече“ – експертите истакнуваат дека постои и еден метод кој практично собира пари.
Покрај тоа што ќе укажете дека е најдобро да користите црвен паричник и уредно да ги наредите парите во него, од глава до глава, неопходно е да додадете и еден зачин за кој се верува дека го поттикнува протокот на пари – тоа е морската сол!
Неколку грама морска сол во вашиот паричник може да ја претвори среќата во ваша корист и да ви донесе богатство, или така велат експертите за фенг шуи. Солта најдобро е да ја ставите во пластична кеса, доволна е една кафена лажичка, а потоа во некоја од преградите каде најчесто се чуваат најмногу пари.
Еднаш месечно, содржината на торбичката треба да се заменува бидејќи старата по одредено време ја губи моќта и повеќе нема да има толку позитивно влијание на вашите финансии.
republika.rs

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО