Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeМАГАЗИНФОТО: ЈА ВИКАА „ЖЕНА СО КОЊСКИ ЗАБИ“, А ПОТОА ОТИДЕ НА СТОМАТОЛОГ:...

ФОТО: ЈА ВИКАА „ЖЕНА СО КОЊСКИ ЗАБИ“, А ПОТОА ОТИДЕ НА СТОМАТОЛОГ: Никој не може да поверува дека е истата личност

-Реклама-Џема Свифт имаше страшна несреќа на 6 години. Имено, како девојката Џема ја удрила главата во бандера, поради што неприродно и биле исфрлени забите.
Зборувајќи за несреќата, оваа жена се појавила на телевизија, а после тоа луѓето станале бeзмилocни. Цела Велика Британија ја нарекуваше „забата жена“ и „жената со коњски заби“.
Таа со години по тоа гостување добиваше нaврeди на интернет, а потоа целосно и се промени животот.
Имено, Џема со помош на стоматолог доби целосно нови заби кои чинат 11.240 евра! Но, сите тие пари беа добро потрошени, бидејќи Џема доби убава насмевка.

По три години до нејзиното прво појавување во шоуто, Џема се врати во шоуто на Џереми Кајл за да ги покаже новите заби.
Луѓето ја гледаа со неверување.

STIL.KURIR.RS

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

ФОТО: ЈА ВИКАА „ЖЕНА СО КОЊСКИ ЗАБИ“, А ПОТОА ОТИДЕ НА СТОМАТОЛОГ: Никој не може да поверува дека е истата личност

РекламаЏема Свифт имаше страшна несреќа на 6 години. Имено, како девојката Џема ја удрила главата во бандера, поради што неприродно и биле исфрлени забите.
Зборувајќи за несреќата, оваа жена се појавила на телевизија, а после тоа луѓето станале бeзмилocни. Цела Велика Британија ја нарекуваше „забата жена“ и „жената со коњски заби“.
Таа со години по тоа гостување добиваше нaврeди на интернет, а потоа целосно и се промени животот.
Имено, Џема со помош на стоматолог доби целосно нови заби кои чинат 11.240 евра! Но, сите тие пари беа добро потрошени, бидејќи Џема доби убава насмевка.

По три години до нејзиното прво појавување во шоуто, Џема се врати во шоуто на Џереми Кајл за да ги покаже новите заби.
Луѓето ја гледаа со неверување.

STIL.KURIR.RS

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО