Tuesday, April 16, 2024
27.8 C
Skopje

ШОКАНТНА ИСПОВЕД ПРЕДИЗВИКА СКАНДАЛ НА ТИКТОК! Отидов на свадбата на бившиот, па седнав до НИВ – Ноќта беше турбулентна!

-Реклама-Корисник на социјалната мрежа TikTok, кој се вика Кениблонди (Кени), со своите обожаватели ја сподели својата љубовна исповед за своето поранешно момче. Видеото со наслов „Прв пат одам на свадба, бившиот се мажи“ го погледнале десетици илјади луѓе.
-Прв пат одам на свадба, а за ситуацијата да биде уште поалармантна, тоа е моето поранешно момче кое денес се жени. Денеска не бев на свадба, другарка ми беше. Значи се жени. Ако некој го интересира, се вика Хамза – рече на почетокот:
ВИДЕОТО МОЖЕТЕ ДА ГО ГЛЕДАТЕ ТУКА!
– Сега сигурно се прашувате како одам на свадбата на бившиот дечко? Затоа што имаме заеднички пријател, а тој пријател ме носи на свадба. Вечерва ќе биде скандал. Црно за да прикаже радост. Знаеш кога раскинуваш со некого и не е готово, имаш нешто недовршено. Што се однесува до тоа што ми е недовршено, ќе го завршам вечерва. А ако се прашувате зошто раскинавме, раскинавме пред една година затоа што не сакаше да ми купи кола за роденден, што вети дека ќе ми купи. Мерцедес црвен. Тој не и јас го оставив. Планирам да го носам овој ѓердан Сваровски со скршено срце што си го купив бидејќи ми беше скршено срце..
– Ситуацијата е алармантна. Недела е 17 часот и 55 минути. Само што станав. Ноќта беше турбулентна, алармантна. И стигнавме без ништо, со плик, но знаете дека мојот плик беше празен. Напишав на лист „кучка што пуши“. Беше шокиран, бојата на лицето му се промени, целосно побледе кога ме виде. Ја повлече другарка ми настрана и праша зошто ме донесе? „Па што, прво бевте пријатели, а потоа нешто друго“ – ја објасни Кени својата ситуација и продолжи:
– Цела ноќ бегаше од мене. Сакав да разговарам со него за да ми објасни зошто не ми го купи црвениот мерцедес што ми вети дека ќе го купи за мојот роденден. И момчето бегаше од мене цела ноќ. Ја одвлекол и таа невеста, не ја пуштил ни да ми се доближи за да не зборувам со неа. Би ти покажал слики и видео, но не можам. Бевме сместени на некоја бескорисна маса, а јас го повлеков мојот пријател и седнавме со неговите родители. Моите несудени свекор и свекрва, се разбира дека немаат поим за мене. Седев и разговарав со неговиот татко околу 15 минути, а Хамза, момчето кое се мажи, се препотуваше. Бев подготвен да направам тотален хаос, не планирав да останам долго, но стигна тортата од седум ката. Леле кул.
– Самите си исечеа кеса, земаа парче и случајно се најдов до торбата и случајно турнав вујко кој случајно ја турна тортата што падна. Хамза веќе знаеше дека тоа е мое дело, дека дојдов овде да направам скандал. Брзо се собрав и отидов во клубот. И го прославивме бракот на бившиот“ – го завршил Кени своето видео.
Конечно, Кени му ја соопшти радосната вест дека Хамза се разведува, а видеото стана вирално на социјалните мрежи.
pink.rs

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

ШОКАНТНА ИСПОВЕД ПРЕДИЗВИКА СКАНДАЛ НА ТИКТОК! Отидов на свадбата на бившиот, па седнав до НИВ – Ноќта беше турбулентна!

РекламаКорисник на социјалната мрежа TikTok, кој се вика Кениблонди (Кени), со своите обожаватели ја сподели својата љубовна исповед за своето поранешно момче. Видеото со наслов „Прв пат одам на свадба, бившиот се мажи“ го погледнале десетици илјади луѓе.
-Прв пат одам на свадба, а за ситуацијата да биде уште поалармантна, тоа е моето поранешно момче кое денес се жени. Денеска не бев на свадба, другарка ми беше. Значи се жени. Ако некој го интересира, се вика Хамза – рече на почетокот:
ВИДЕОТО МОЖЕТЕ ДА ГО ГЛЕДАТЕ ТУКА!
– Сега сигурно се прашувате како одам на свадбата на бившиот дечко? Затоа што имаме заеднички пријател, а тој пријател ме носи на свадба. Вечерва ќе биде скандал. Црно за да прикаже радост. Знаеш кога раскинуваш со некого и не е готово, имаш нешто недовршено. Што се однесува до тоа што ми е недовршено, ќе го завршам вечерва. А ако се прашувате зошто раскинавме, раскинавме пред една година затоа што не сакаше да ми купи кола за роденден, што вети дека ќе ми купи. Мерцедес црвен. Тој не и јас го оставив. Планирам да го носам овој ѓердан Сваровски со скршено срце што си го купив бидејќи ми беше скршено срце..
– Ситуацијата е алармантна. Недела е 17 часот и 55 минути. Само што станав. Ноќта беше турбулентна, алармантна. И стигнавме без ништо, со плик, но знаете дека мојот плик беше празен. Напишав на лист „кучка што пуши“. Беше шокиран, бојата на лицето му се промени, целосно побледе кога ме виде. Ја повлече другарка ми настрана и праша зошто ме донесе? „Па што, прво бевте пријатели, а потоа нешто друго“ – ја објасни Кени својата ситуација и продолжи:
– Цела ноќ бегаше од мене. Сакав да разговарам со него за да ми објасни зошто не ми го купи црвениот мерцедес што ми вети дека ќе го купи за мојот роденден. И момчето бегаше од мене цела ноќ. Ја одвлекол и таа невеста, не ја пуштил ни да ми се доближи за да не зборувам со неа. Би ти покажал слики и видео, но не можам. Бевме сместени на некоја бескорисна маса, а јас го повлеков мојот пријател и седнавме со неговите родители. Моите несудени свекор и свекрва, се разбира дека немаат поим за мене. Седев и разговарав со неговиот татко околу 15 минути, а Хамза, момчето кое се мажи, се препотуваше. Бев подготвен да направам тотален хаос, не планирав да останам долго, но стигна тортата од седум ката. Леле кул.
– Самите си исечеа кеса, земаа парче и случајно се најдов до торбата и случајно турнав вујко кој случајно ја турна тортата што падна. Хамза веќе знаеше дека тоа е мое дело, дека дојдов овде да направам скандал. Брзо се собрав и отидов во клубот. И го прославивме бракот на бившиот“ – го завршил Кени своето видео.
Конечно, Кени му ја соопшти радосната вест дека Хамза се разведува, а видеото стана вирално на социјалните мрежи.
pink.rs


ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО