Sunday, May 19, 2024
17.8 C
Skopje

Во „Аџибадем Систина“ се роди јубилејното 20 000-то бебе!

-Реклама-Клиничка болница „Аџибадем Систина“ го одбележа раѓањето на 20 000-то бебе на Одделот за гинекологија и акушерство.
Малиот Блажo, роден на 10 декември, е јубилејното бебе на болницата од основањето на брендот „Систина“ во 2001 година.
Новороденчето со спонтано породување го донесе на свет тимот предводен од д-р Бобан Сарџовски, гинеколог акушер.
Во чест на големиот јубилеј, новороденчето ќе добие бесплатен третман во болницата „Аџибадем Систина“ до својата 18-годишна возраст, како и бесплатно породување и апартманско сместување за мајката за време на престојот во болницата.
Малиот Блажo е четвртото дете на семејството Стојанови од Струмица. Ова е и четврто породување на мајката Славица во „Аџибадем Систина“.
Прочитајте повеќе – https://bit.ly/3HEKxSG
- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Во „Аџибадем Систина“ се роди јубилејното 20 000-то бебе!

-Реклама-Клиничка болница „Аџибадем Систина“ го одбележа раѓањето на 20 000-то бебе на Одделот за гинекологија и акушерство.
Малиот Блажo, роден на 10 декември, е јубилејното бебе на болницата од основањето на брендот „Систина“ во 2001 година.
Новороденчето со спонтано породување го донесе на свет тимот предводен од д-р Бобан Сарџовски, гинеколог акушер.
Во чест на големиот јубилеј, новороденчето ќе добие бесплатен третман во болницата „Аџибадем Систина“ до својата 18-годишна возраст, како и бесплатно породување и апартманско сместување за мајката за време на престојот во болницата.
Малиот Блажo е четвртото дете на семејството Стојанови од Струмица. Ова е и четврто породување на мајката Славица во „Аџибадем Систина“.
Прочитајте повеќе – https://bit.ly/3HEKxSG
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО