Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeМАКЕДОНИЈАCKAHДАЛ ВО ВЕЛЕС: Професор имал c*кc со девојче, постои и снимка!

CKAHДАЛ ВО ВЕЛЕС: Професор имал c*кc со девојче, постои и снимка!

-Реклама-


На 14.12.2022 во Полициската станица во Велес, директорот на СОУ „Кочо Рацин“ во Велес пријавил дека на 15.10.2022 преку социјалната мрежа „facebook” од непознат профил добил аудио цнимка со разговор за наводен ce*cy*лeн oднoc меѓу
Според полицијата, по ова, добил и смс порака со зaкaнyвaчка содржина доколку не преземе мерки против професорот.

Се работи на расчистување на случајот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

CKAHДАЛ ВО ВЕЛЕС: Професор имал c*кc со девојче, постои и снимка!

Реклама


На 14.12.2022 во Полициската станица во Велес, директорот на СОУ „Кочо Рацин“ во Велес пријавил дека на 15.10.2022 преку социјалната мрежа „facebook” од непознат профил добил аудио цнимка со разговор за наводен ce*cy*лeн oднoc меѓу
Според полицијата, по ова, добил и смс порака со зaкaнyвaчка содржина доколку не преземе мерки против професорот.

Се работи на расчистување на случајот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО