Saturday, February 24, 2024
13.8 C
Skopje
spot_img

(ФОТО) ОВА Е ИМОТОТ НА МИЛОШ БИКОВИЌ НАДВОР ОД БЕЛГРАД: Кога ќе слушнете кој е ВО БЛИЗИНА, ќе останете без зборови

-Реклама-Милош купил имот во едно село блиску до главниот град, кое било прилично запуштено и кое прво морал да го исчисти од змии и трошни згради.
Актерот Милош Биковиќ еднаш призна дека купил имот надвор од Белград на кој изградил еднокатна куќа.
Во едно село во близина на главниот град, Милош купил имот кој бил прилично запуштен и кој прво морал да го исчисти од змии и трошни згради.
– Зад имаше стара земјена куќа која сакав да ја зачувам, но немаше помош за неа, беше целосно искривена и за жал, подобро е јас да ја рушам, отколку таа да ја руши кога сака – рече Биковиќ. .
Причината поради која го купил имотот на ова место е затоа што манастирот во кој живее неговиот брат Михајло е многу блиску:
– Релативно е блиску до манастирот на брат ми и има некои пријатели што ги познава овде, кои дознале дека овој имот се продава и се јавиле. Јас тогаш реков: „О, чекај, ова е блиску до Белград, можам да бидам таму за помалку од еден час“, а понудата исто така беше добра. А всушност сега почесто се гледаме кај него во манастирот или во Белград. Можеби некогаш бевме заедно овде – изјави Милош во емисијата „ТВ лица како сите нормални светови“.
Биковиќ потоа покажа како изгледа неговата новоизградена викендица, и дека решил таму да го задржи стариот мебел што го нашол. Тој кажа и дека наполнил една голема дупка со шут, а поради змиите кои биле многу, посипал и хлор.
alo.rs

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

(ФОТО) ОВА Е ИМОТОТ НА МИЛОШ БИКОВИЌ НАДВОР ОД БЕЛГРАД: Кога ќе слушнете кој е ВО БЛИЗИНА, ќе останете без зборови

РекламаМилош купил имот во едно село блиску до главниот град, кое било прилично запуштено и кое прво морал да го исчисти од змии и трошни згради.
Актерот Милош Биковиќ еднаш призна дека купил имот надвор од Белград на кој изградил еднокатна куќа.
Во едно село во близина на главниот град, Милош купил имот кој бил прилично запуштен и кој прво морал да го исчисти од змии и трошни згради.
– Зад имаше стара земјена куќа која сакав да ја зачувам, но немаше помош за неа, беше целосно искривена и за жал, подобро е јас да ја рушам, отколку таа да ја руши кога сака – рече Биковиќ. .
Причината поради која го купил имотот на ова место е затоа што манастирот во кој живее неговиот брат Михајло е многу блиску:
– Релативно е блиску до манастирот на брат ми и има некои пријатели што ги познава овде, кои дознале дека овој имот се продава и се јавиле. Јас тогаш реков: „О, чекај, ова е блиску до Белград, можам да бидам таму за помалку од еден час“, а понудата исто така беше добра. А всушност сега почесто се гледаме кај него во манастирот или во Белград. Можеби некогаш бевме заедно овде – изјави Милош во емисијата „ТВ лица како сите нормални светови“.
Биковиќ потоа покажа како изгледа неговата новоизградена викендица, и дека решил таму да го задржи стариот мебел што го нашол. Тој кажа и дека наполнил една голема дупка со шут, а поради змиите кои биле многу, посипал и хлор.
alo.rs

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО