Sunday, June 16, 2024
17.8 C
Skopje

ФОТО: „Другарите на син ми ме зјапаат“! И приоѓаат 25 годишни момци кои се чудат кога ќе слушнат колку години има

-Реклама-


Холи Кели е згодна 40-годишна жена, за која сите мислат дека е многу помлада.

Таа е многу активна на социјалните мрежи каде откри дека често и приоѓаат помлади момци кои се чудат кога ќе сфатат дека нема 25 години, како што мислеа, пренесува Мондо.

Холи вели дека млади момци постојано и приоѓаат во ноќните клубови. „Кога имам 40 години и мислам дека сум премногу стара за клубови, тогаш ми доаѓа 25-годишен дечко и ќе ме замоли да играме“, напиша таа во едно од видеата што ги објави.

Таа е мајка на 20-годишно момче и тврди дека често ги фаќа пријателите на нејзиниот син како ја гледаат кога ќе дојдат да ги посетат.

Згодната мајка, која само на TikTok ја следат 137.000 луѓе, вели дека меѓу нејзините обожаватели се и сопрузите на нејзините „хејтерки“.

„Те мразат затоа што си неверојатна“, „Четириесет години и совршена“, „Годините не се важни кога изгледаш добро“, се дел од коментарите за нејзиниот изглед.- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

ФОТО: „Другарите на син ми ме зјапаат“! И приоѓаат 25 годишни момци кои се чудат кога ќе слушнат колку години има

-Реклама-


Холи Кели е згодна 40-годишна жена, за која сите мислат дека е многу помлада.

Таа е многу активна на социјалните мрежи каде откри дека често и приоѓаат помлади момци кои се чудат кога ќе сфатат дека нема 25 години, како што мислеа, пренесува Мондо.

Холи вели дека млади момци постојано и приоѓаат во ноќните клубови. „Кога имам 40 години и мислам дека сум премногу стара за клубови, тогаш ми доаѓа 25-годишен дечко и ќе ме замоли да играме“, напиша таа во едно од видеата што ги објави.

Таа е мајка на 20-годишно момче и тврди дека често ги фаќа пријателите на нејзиниот син како ја гледаат кога ќе дојдат да ги посетат.

Згодната мајка, која само на TikTok ја следат 137.000 луѓе, вели дека меѓу нејзините обожаватели се и сопрузите на нејзините „хејтерки“.

„Те мразат затоа што си неверојатна“, „Четириесет години и совршена“, „Годините не се важни кога изгледаш добро“, се дел од коментарите за нејзиниот изглед.ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО