Monday, March 4, 2024
9.8 C
Skopje

Нина е дебела девојка која го сака своето тело: Постојано е навредувана на социјалните мрежи затоа што ја претставува дебелината како нешто ГЛАМУРЗНО

-Реклама-
-Реклама-Вели дека редовно вежба, но не може да ослабе. И покрај тоа, таа го обожава своето тело…
Нина, која на социјалните мрежи е позната како @therealbigsexy215), е шминкерка со полно работно време, но најголем дел од вниманието го добива поради објавувањето на нејзините видеа на TikTok, пренесува.
Откако сподели видео во кое ја покажува нејзината нова облека, таа доби стотици коментари за нејзиниот изглед. И покрај тоа што редовно вежба во обид да ги намали килограмите, 35-годишната девојка вели дека сè уште го сака своето големо тело.
Во времето кога имала најмногу проблеми со килограмите, Нина имала 247 килограми. Нина сега тежи околу 205 килограми, но се надева дека на крајот ќе падне на 115 килограми. Но, и покрај тоа што сака да ослабе, Нина сè уште ги истакнува своите облини и признава дека е сигурна во нејзината сегашна големина. Сепак, нејзините клеветници велат дека таа се обидува да ја прикаже дебелината како нешто гламурозно, но таа вели дека тоа не е.Реклама


И тоа не ги спречува да остават негативни коментари на нејзините објави, а еден корисник дури изјави дека Нина изгледа како Мишелин, маскотата на компанијата за гуми Мишелин.
„О, не… Немате огледало дома?“, праша еден корисник на видеото, додека друг додаде: „Како не оставате лигите? Па, изгледаш како гола голтка!“
najzena.rs

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Нина е дебела девојка која го сака своето тело: Постојано е навредувана на социјалните мрежи затоа што ја претставува дебелината како нешто ГЛАМУРЗНО

РекламаВели дека редовно вежба, но не може да ослабе. И покрај тоа, таа го обожава своето тело…
Нина, која на социјалните мрежи е позната како @therealbigsexy215), е шминкерка со полно работно време, но најголем дел од вниманието го добива поради објавувањето на нејзините видеа на TikTok, пренесува.
Откако сподели видео во кое ја покажува нејзината нова облека, таа доби стотици коментари за нејзиниот изглед. И покрај тоа што редовно вежба во обид да ги намали килограмите, 35-годишната девојка вели дека сè уште го сака своето големо тело.
Во времето кога имала најмногу проблеми со килограмите, Нина имала 247 килограми. Нина сега тежи околу 205 килограми, но се надева дека на крајот ќе падне на 115 килограми. Но, и покрај тоа што сака да ослабе, Нина сè уште ги истакнува своите облини и признава дека е сигурна во нејзината сегашна големина. Сепак, нејзините клеветници велат дека таа се обидува да ја прикаже дебелината како нешто гламурозно, но таа вели дека тоа не е.
И тоа не ги спречува да остават негативни коментари на нејзините објави, а еден корисник дури изјави дека Нина изгледа како Мишелин, маскотата на компанијата за гуми Мишелин.
„О, не… Немате огледало дома?“, праша еден корисник на видеото, додека друг додаде: „Како не оставате лигите? Па, изгледаш како гола голтка!“
najzena.rs

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО