Tuesday, May 21, 2024
21.8 C
Skopje

(ФОТО) Погледнете како изгледа убавата Анѓела, ќерката на Бајага

-Реклама-


Момчило Бајагиќ Бајага има две деца од бракот со Емилија, синот Марко и ќерката Анѓела.

Големата ѕвезда на естрадното небо, Бајага во својата повеќедецениска кариера речиси никогаш не го изложуваше своето семејство во јавноста, а својата интимност внимателно ја чуваше зад затворени врати.

Како гром од ведро небо одекна веста во медиумите дека се разведува од сопругата Емилија по повеќе од три децении брак, а синот и ќерката на Момчило Бајагиќ Бајага неизбежно се најдоа во центарот на вниманието.

Иако ретко се појавуваше со сопругата и децата на градски настани и на било какви други јавни собири, музичарот често истакнуваше дека тие му се најголемата поддршка и потпора, а синот и ќерката на Момчило Бајагиќ Бајага беа и негови најголеми критичари.

„Марко и Ангела се најголеми критичари на мојата работа, но секогаш се позитивни. И двајцата сакаат да ја слушаат мојата музика, иако забележувам дека се крајно субјективни кога ги оценуваат моите песни. Го почитувам нивното мислење, но мислам дека најмногу им се допаѓа тоа што го работам. Така велат“, истакна Бајага во едно од ретките интервјуа во кои ги спомна своите деца кои, не ги криеше, со друштвото редовно одат на концертите на татко им.

На социјалната платформа Инстаграм се појави една од ретките фотографии на кои можеме да видиме како изгледала ќерката на Момчило Бајагиќ Бајага, а бројните обожаватели на музичарот воодушевено ја коментирале неговата наследничка, која сега е и автентична девојка.

Анѓела е родена во 1988 година, осум години по раѓањето на првороденото дете на Бајага и Емилија, Марко, а музичарот не криеше дека неговата ќерка покажала интерес за музиката:

„Анѓела малку свири на пијано, помалку на гитара. Таа две години одеше на часови по пеење кај мојата добра пријателка Александра Ковач, а реши да оди во училиште за дизајн“, откри Бајага во една прилика.

Реклама

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

(ФОТО) Погледнете како изгледа убавата Анѓела, ќерката на Бајага

-Реклама-


Момчило Бајагиќ Бајага има две деца од бракот со Емилија, синот Марко и ќерката Анѓела.

Големата ѕвезда на естрадното небо, Бајага во својата повеќедецениска кариера речиси никогаш не го изложуваше своето семејство во јавноста, а својата интимност внимателно ја чуваше зад затворени врати.

Како гром од ведро небо одекна веста во медиумите дека се разведува од сопругата Емилија по повеќе од три децении брак, а синот и ќерката на Момчило Бајагиќ Бајага неизбежно се најдоа во центарот на вниманието.

Иако ретко се појавуваше со сопругата и децата на градски настани и на било какви други јавни собири, музичарот често истакнуваше дека тие му се најголемата поддршка и потпора, а синот и ќерката на Момчило Бајагиќ Бајага беа и негови најголеми критичари.

„Марко и Ангела се најголеми критичари на мојата работа, но секогаш се позитивни. И двајцата сакаат да ја слушаат мојата музика, иако забележувам дека се крајно субјективни кога ги оценуваат моите песни. Го почитувам нивното мислење, но мислам дека најмногу им се допаѓа тоа што го работам. Така велат“, истакна Бајага во едно од ретките интервјуа во кои ги спомна своите деца кои, не ги криеше, со друштвото редовно одат на концертите на татко им.

На социјалната платформа Инстаграм се појави една од ретките фотографии на кои можеме да видиме како изгледала ќерката на Момчило Бајагиќ Бајага, а бројните обожаватели на музичарот воодушевено ја коментирале неговата наследничка, која сега е и автентична девојка.

Анѓела е родена во 1988 година, осум години по раѓањето на првороденото дете на Бајага и Емилија, Марко, а музичарот не криеше дека неговата ќерка покажала интерес за музиката:

„Анѓела малку свири на пијано, помалку на гитара. Таа две години одеше на часови по пеење кај мојата добра пријателка Александра Ковач, а реши да оди во училиште за дизајн“, откри Бајага во една прилика.

Реклама

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО