Thursday, February 22, 2024
7.8 C
Skopje
spot_img

Сопругата на Михајловиќ утринава со потресна порака!

-Реклама-


Вчера фудбалскиот свет остана без една своја голема легенда, без Синиша Михајловиќ кој на само 53 години ја загуби битката со страшната болест.

Утринава сопругата Аријана, по тешката ноќ без својот Синиша, упати трoгaтeлна порака со зборови од кои човек едноставно не може а да не пушти солзи.

„Кога нема да бидеш дел од мене, ќе исечам многу ѕвездички од сеќавањето, тогаш небото ќе биде толку убаво што цел свет ќе се вљуби во ноќта“ напиша Аријана на Инстаграм.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Сопругата на Михајловиќ утринава со потресна порака!

Реклама


Вчера фудбалскиот свет остана без една своја голема легенда, без Синиша Михајловиќ кој на само 53 години ја загуби битката со страшната болест.

Утринава сопругата Аријана, по тешката ноќ без својот Синиша, упати трoгaтeлна порака со зборови од кои човек едноставно не може а да не пушти солзи.

„Кога нема да бидеш дел од мене, ќе исечам многу ѕвездички од сеќавањето, тогаш небото ќе биде толку убаво што цел свет ќе се вљуби во ноќта“ напиша Аријана на Инстаграм.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО