Monday, March 4, 2024
9.8 C
Skopje

(ВИДЕО) Лyдилo во Доха: Haвивaчите на Хрватска развиорија знаме од 200 метри

-Реклама-
-Реклама-


Хрватските навивачи повторно направија навивачки спектакл во Доха, иста поддршка што им ја даваа на играчите пред натпреварите од 2.коло од групната фаза.

Многу навивачи повторно дојдоа пред хотелот во кој е сместена репрезентацијата, повторно со огромно знаме и со песни и овации ги поддржаа играчите пред натпреварот за бронза.

Од 16 часот Хрватска ќе игра против Мароко во меч за третото место на Светското првенство во Катар, а навивачите по шести пат дојдоа да ја бодрат репрезентацијата. Овој пат ниту еден од играчите или членовите на стручниот штаб на репрезентацијата не слезе меѓу навивачите. Дел од нив ја следеа поддршката од балконот на хотелот во кој се сместени.

Реклама

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

(ВИДЕО) Лyдилo во Доха: Haвивaчите на Хрватска развиорија знаме од 200 метри

Реклама


Хрватските навивачи повторно направија навивачки спектакл во Доха, иста поддршка што им ја даваа на играчите пред натпреварите од 2.коло од групната фаза.

Многу навивачи повторно дојдоа пред хотелот во кој е сместена репрезентацијата, повторно со огромно знаме и со песни и овации ги поддржаа играчите пред натпреварот за бронза.

Од 16 часот Хрватска ќе игра против Мароко во меч за третото место на Светското првенство во Катар, а навивачите по шести пат дојдоа да ја бодрат репрезентацијата. Овој пат ниту еден од играчите или членовите на стручниот штаб на репрезентацијата не слезе меѓу навивачите. Дел од нив ја следеа поддршката од балконот на хотелот во кој се сместени.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО