Sunday, June 16, 2024
17.8 C
Skopje

(ВИДЕО) Коцкестите во знак на поддршка развеаја 200 метарско знаме пред хотелот на играчите!

-Реклама-Традицијата на хрватските навивачи продолжи и денеска. Рано утринава, во очи на денешниот натпревар Хрватска-Мароко за бронзен медал, навивачите се појавија пред хотелот на хрватските фудбалери.
Ги поздравија фудбалерите со навивачка песна, веејќи 200 метарско знаме.
Дел од играчите излегле на прозорците да видат што се случува и да ги поздрават нивните верни поддржувачи.
Погледнете ја атмосферата:
- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

(ВИДЕО) Коцкестите во знак на поддршка развеаја 200 метарско знаме пред хотелот на играчите!

-Реклама-Традицијата на хрватските навивачи продолжи и денеска. Рано утринава, во очи на денешниот натпревар Хрватска-Мароко за бронзен медал, навивачите се појавија пред хотелот на хрватските фудбалери.
Ги поздравија фудбалерите со навивачка песна, веејќи 200 метарско знаме.
Дел од играчите излегле на прозорците да видат што се случува и да ги поздрават нивните верни поддржувачи.
Погледнете ја атмосферата:
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО