Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeМАГАЗИН(ВИДЕО) НАПРАВЕТЕ САМИ НОВОГОДИШНА ЕЛКА! Не чини многу, а веројатно ВЕЌЕ ИМАТЕ...

(ВИДЕО) НАПРАВЕТЕ САМИ НОВОГОДИШНА ЕЛКА! Не чини многу, а веројатно ВЕЌЕ ИМАТЕ се што ви треба дома

-Реклама-Доколку се уште не сте купиле елка, а не сакате да потрошите многу пари, имаме решение за вас. Доколку дома имате картон и бела боја, вашата елка наскоро може да биде готова
Веќе ја чувствувате празничната атмосфера, па не би било лошо да внесете малку магија во вашиот дом. За да не потрошите многу пари на елка, секогаш можете да искористите неколку работи за да направите оригинална, која ќе биде уште подобра од купена во продавница.
Ако имате стар картон, компас и бела боја, тогаш можете да направите елка и да додадете накит по желба.
За оние кои сè уште се двоумат дали да внесат природна елка во куќата или да ја отпакуваат и украсат вештачката, можеби е корисно да дознаат некои од карактеристиките на четинарите. Секоја година, според продавачите на природни новогодишни елки, расте бројот на оние кои сакаат нивната куќа да мириса свежо за време на новогодишните празници.
За декорација најчесто се купуваат ела, бор и смрека. Кој тип ќе го изберете зависи од вашите афинитети, но и од вашиот џеб.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

(ВИДЕО) НАПРАВЕТЕ САМИ НОВОГОДИШНА ЕЛКА! Не чини многу, а веројатно ВЕЌЕ ИМАТЕ се што ви треба дома

РекламаДоколку се уште не сте купиле елка, а не сакате да потрошите многу пари, имаме решение за вас. Доколку дома имате картон и бела боја, вашата елка наскоро може да биде готова
Веќе ја чувствувате празничната атмосфера, па не би било лошо да внесете малку магија во вашиот дом. За да не потрошите многу пари на елка, секогаш можете да искористите неколку работи за да направите оригинална, која ќе биде уште подобра од купена во продавница.
Ако имате стар картон, компас и бела боја, тогаш можете да направите елка и да додадете накит по желба.
За оние кои сè уште се двоумат дали да внесат природна елка во куќата или да ја отпакуваат и украсат вештачката, можеби е корисно да дознаат некои од карактеристиките на четинарите. Секоја година, според продавачите на природни новогодишни елки, расте бројот на оние кои сакаат нивната куќа да мириса свежо за време на новогодишните празници.
За декорација најчесто се купуваат ела, бор и смрека. Кој тип ќе го изберете зависи од вашите афинитети, но и од вашиот џеб.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО