Tuesday, February 27, 2024
14.8 C
Skopje
spot_img

„Мажот ме изневеруваше со сопствената сестра, па се омажи за неа“

-Реклама-Иако, вели, тоа била непријатна епизода за целото нејзино семејство, сите некако го преболеле и повеќе не ја спомнуваат. Сепак, таа ги избегнува нејзината сестра и бившиот секогаш кога е можно.
Една жена отиде на Редит за да ја сподели својата неверојатна приказна и да побара совет откако нејзината сестра се налутила на неа. Причината, вели таа, е што не ги поканила неа и нејзината сопруга на забавата по повод објавата за бременост; што во други околности би можело да биде оправдано. Меѓутоа, овде, пишува таа, станува збор за двојни стандарди.
– Значи, имам 37 години и сум во брак со Рајан (36). Тоа е мојот втор брак откако мојот прв заврши поради споменатата сестра; со која мојот поранешен сопруг ме изневеруваше и на крајот се ожени со неа една година по нашиот развод. Секако, не ме поканија на свадба – рекла таа.
Иако, вели, тоа била непријатна епизода за целото нејзино семејство, сите некако го преболеле и повеќе не ја спомнуваат. Сепак, таа ги избегнува нејзината сестра и бившиот секогаш кога е можно.
– Неколку години подоцна го запознав Рајан и во брак сме две години. Неодамна дознав дека сум бремена и решив да направам мала семејна забава со нашите родители, неговата сестра и уште неколку блиски пријатели. Мојата сестра и бившиот не беа поканети – изјави таа.
Сестрата, вели, дознала за забавата и и напишала порака дека ја „исклучила од семејството“ и дека ќе му биде тетка на детето, што не е неважно. – Се обидов да и објаснам зошто не е поканета и дека сакам пријатна семејна дружба, но таа не ја сфати поентата, а и мама застана на нејзина страна објаснувајќи дека „не можеме засекогаш да се избегнуваме“. . Дали сум луд или што? – го заклучила својот пост, а корисниците на Редит ја уверувале дека не е. – Би и кажала дека со оглед на тоа што спиела со мојот сопруг, дека не е ни дел од моето семејство, очигледно си многу добра личност кога после тоа ќе разговараш со нив – и напишала една жена, со што сите се согласиле.
najzena.rs

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

„Мажот ме изневеруваше со сопствената сестра, па се омажи за неа“

РекламаИако, вели, тоа била непријатна епизода за целото нејзино семејство, сите некако го преболеле и повеќе не ја спомнуваат. Сепак, таа ги избегнува нејзината сестра и бившиот секогаш кога е можно.
Една жена отиде на Редит за да ја сподели својата неверојатна приказна и да побара совет откако нејзината сестра се налутила на неа. Причината, вели таа, е што не ги поканила неа и нејзината сопруга на забавата по повод објавата за бременост; што во други околности би можело да биде оправдано. Меѓутоа, овде, пишува таа, станува збор за двојни стандарди.
– Значи, имам 37 години и сум во брак со Рајан (36). Тоа е мојот втор брак откако мојот прв заврши поради споменатата сестра; со која мојот поранешен сопруг ме изневеруваше и на крајот се ожени со неа една година по нашиот развод. Секако, не ме поканија на свадба – рекла таа.
Иако, вели, тоа била непријатна епизода за целото нејзино семејство, сите некако го преболеле и повеќе не ја спомнуваат. Сепак, таа ги избегнува нејзината сестра и бившиот секогаш кога е можно.
– Неколку години подоцна го запознав Рајан и во брак сме две години. Неодамна дознав дека сум бремена и решив да направам мала семејна забава со нашите родители, неговата сестра и уште неколку блиски пријатели. Мојата сестра и бившиот не беа поканети – изјави таа.
Сестрата, вели, дознала за забавата и и напишала порака дека ја „исклучила од семејството“ и дека ќе му биде тетка на детето, што не е неважно. – Се обидов да и објаснам зошто не е поканета и дека сакам пријатна семејна дружба, но таа не ја сфати поентата, а и мама застана на нејзина страна објаснувајќи дека „не можеме засекогаш да се избегнуваме“. . Дали сум луд или што? – го заклучила својот пост, а корисниците на Редит ја уверувале дека не е. – Би и кажала дека со оглед на тоа што спиела со мојот сопруг, дека не е ни дел од моето семејство, очигледно си многу добра личност кога после тоа ќе разговараш со нив – и напишала една жена, со што сите се согласиле.
najzena.rs

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО